U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Časopis je fenomenalan, najveći broj tekstova piše ass dr. Goran Vukomanović, pedijatar i subspecijalista kardiologije koji vodi dečije sportsko savetovalište. U novom broju ima super članak o povišenoj temperaturi ali kod beba do najsitnijih detalja, saveti sve i tema o dečijoj glavobolji isto odlična..... Jel još neko čitao?
14.05.2009, 22:13
Dora
3456
koliko te plaćaju za reklamu? ...šalim se Kupujem ga ponekad, super je!
14.05.2009, 22:21
mihi
4968
Stvarno totalno iskreno sam oduševljena i baš pišu o aktuelnim temama meni je super .
25.03.2011, 15:26
Pretty78
3227
mnogo je dobar...pogotovo poslednji broj
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
10.03.2015, 22:41
mila83
3821
Citam ovaj casopis a pratim i njihov fb profil i sajt,ima odlicnih stvari.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
10.03.2015, 22:45
nikiteki
3114
super su
10.03.2015, 22:46
veselicaa
13895
Ja ih citam online,ne secam se kada sam kupila neki casopis.Nisam neki ljubitelj casopisa za decu ali ovaj je dosta dobar.Dok sam bila trudna procitala sam sve moguce casopise za trudnice i bebe,decu(u prvoj trudnoci) a o knjigama necu ni da pricam.Imam pravu malu biblioteku casopisa i knjiga o deci
10.03.2015, 22:49
mila83
3821
Ja cuvam brdo tih casopisa , od mog pedijata,mame, moje bebe..sad to sve ima na netu,ali vise volim u rukama da imam,staromodna sam... a sada ne kupujem,imam iskustvo a i uglavnom ponavljaju tekstove
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
07.03.2018, 13:20
Dora89
3151
Super je časopis! Mada, moram priznati, više volim "Mama i beba". Iscepam tekstove koji mi se sviđaju, pa ih čuvam u fascikli.