Poslednji tekstovi

Upoznajte autorku serijala o Džeronimu Stiltonu
Beogradski sajam knjiga je počeo, a Vulkan izdavaštvo vam je kao i uvek pripremilo druženja pisac...
Promo objava
Promo kutak

10 prelepih imena za DUGINU BEBU
Predstavljamo 10 emotivnih predloga, zajedno sa njihovim značenjima, koji bi mogli biti savršeni ...
Sve o bebama

). Kasnije se malo po malo navikla, ali ona ni dan danas ne pije mlijeko kao takvo, samo jogurt.
). Mada opet ako dijete popije dvije flasice dnevno (4dl) to je 4e dnevno...skupi se toga
tuzna sam, place mi se, ne znam sta da radim. Pretrazila sam internet ali nesto slabe vajde oko informacija. Naime, cilj mi je da sada dojim sto duze, i godinu dana (ranije je bio plan striktno 6 meseci, pa posle kako beba zeli), ali sada je ovo najbolje za nju-moje mleko ali na ovoj dijeti. Ne znam sta mi je ciniti. Misim da je sve izazvala formula koju sam joj dala-bili smo u restoranu, a ona mrzi kada dojim sa onim prekrivacem, ne voli da joj ide na glavu, pa sam joj dala smuckanu formuli (naravno na bazi kravljeg mleka), i par dana kasnije-krvi u stolici....
Kao prvo nemoj da se sekiras. To moze da utice na mlijeko. Ne mora mlijeko da ti bude masno...u pocetku je svima tako, a sto vrijeme vise prolazi mijenja mu se i boja i izgled. Moje je nikad nije bilo masno