cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

message-img

FAQ

writing-img

Da li mogu zatrudniti na neuobičajen način?

clock-img

28.01.2019, 20:26

clock-img

Ljuby

pencil-img

1

Dragi forumaši,

izvinite što pokrećem malo neobičnu temu za ovaj forum. Pišem jer je forum jako popularan i cijenjen. Također, izvinite ako je moje pitanje malo nebulozno, ali ja sam užasno zabrinuta jer beba mi u ovom trenutku, nažalost, ne bi nikako dobro došla user posted image

Bila sam sa momkom, nismo imali odnos već je samo on mastrubirao i ejakulirao. Bilo mi je dosta sperme na rukama, koju sam obrisala maramicama, zatim temeljito oprala sapunom i vodom. On je otišao u wc (nakon što se je temeljito obrisao maramicama), a nakon nekih 15 minuta poslije njega sam otišla ja. Obrisala sam se wc papirom za koji se sada bojim da je eventualno moglo ostati sperme sa njegovih ruku jer je koristio isti papir. Papir je bio suh, nisam vidjela ništa vlažno, ali sam opet zabrinuta. Nakon toga, trebala sam promijeniti dnevni uložak te sam opet 2-3 x sapunom i vodom oprala ruke i posušila peškirom prije zamjene uloška.

Molim Vas, da li postoji ikakva mogućnost da je, ako je na wc papiru ostalo imalo sperme sa njegovih ruku, da je mogla dospjeti do moje vagine kad sam se brisala? Pretpostavaljm da je sperma, ako je imalo bilo, već bila suha, ali sam, bez obzira, jako uplašena. Dalje, da li postoji mogućnost da, iako sam više puta temeljito oprala ruke i obrisala, da je i trunka sperme mogla dospjeti sa mojih ruku na moj dnevni uložak kada sam mijenjala? Naravno, apsolutno nikakve penetracije nije bilo niti sam se dodirnula, ali sam užasno zabrinuta da li postoji ikakva mogućnost trudnoće u ovom slučaju.

Ovo se desilo kad mi je bio 6.dan cuklusa (zadnji dan krvarenja) a ovulacija mi obično bude 11/12. dan. Da li da uzimam Ella One dok još nije ovulacija nastupila (i da li će mi to uveliko poremetiti ciklus)?

Izvinjavam se još jednom na ovom pitanju ali ne mogu mirno spavati. Ako je neko imao slično iskustvo, jako bih cijenila da podijeli sa mnom.

Hvala Vam svima unaprijed!

< Poruku je uredio Ljuby -- 28.1.2019 20:28:00 >

clock-img

28.01.2019, 20:46

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24701

Poruka je premestena u temu Klik

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

Poslednji tekstovi

article-img