cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Glukofaž tablete

clock-img

14.03.2024, 07:25

clock-img

Minica18

pencil-img

1

Poštovani doktore,Prepisali su mi Glukofaž tablete, jer navodno imam insulinsku rezistenciju, i rekli da neću imati nikakvih problema sa ovim tabletama. Međutim posle 3 tablete, meni izostane ovulacija. Šta da radim? Prekinula bi terapiju, al bi ostala na korigovanje ishrani kako bi mi se vratila ovulacija. Unapred hvala na odgovoru. 

clock-img

14.03.2024, 08:03

clock-img

17 joka

pencil-img

10849

Posle tri tablete izostane ovulacija? Nikakvog smisla ovo nrma i nije do leka ,on samo moze da vam u svemu pomogne imam preveliko iskustvo sa ovim  zato i pisem.Ja   sam uz lek sve regulisala  nepravilne cikluse , nestale ciste, regulisali se hormonk i -36kg uz korigovanu ishranu i  promenu zivotnih navika i povecanje fizivke akzivnosti.Ovulacije  redovne sve ok.Proverite imate li   neki drugi problem od leka  nije sigurno ili se jednostavno desio anovulatorni ciklus.

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Poslednji tekstovi

article-img