1
Poslednji tekstovi

SVE VIŠE ŽENA U SRBIJI RAĐA DECU POSLE 40
Vremena su se promenila. Činjenica je da se žene sve kasnije odlučuju na trudnoću i to u kasnim t...
Trudnica

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

Nema dana jednog da ne pomislim jao Bože šta ako se to desi mojima ili meni
Ljudi ja se bojim. Nisam o tome razgovarala ni sa kime. Ali, malo malo pa se razboli neko dijete, neko mlad, u mojoj ulici nema kuće u kojoj bar neko nije umro od raka. Sve me više i više strah. Ne znam tačno kada je sve počelo...Možda kad se svekar razbolio (Od leukemije, umro je u roku od 6mj). Nakon nekog perioda su mi mami dijagnostfikovali rak nekih žljezda u grlu (od pušenja) koga su joj uspješno odstranili, sada opet ima neke promjene ali kažu da su benigne. Počnem da povezujem da su sa muževe strane bar troje bliskih osoba umrlo od nekog kancera. Moj djed je umro još 70-tih od raka jetre. Onda dođem ovdje, vidim koliko vas ima nekog oboljelog. U gradu trenutno ima preko tri aktivne akcije za pomoć...I tako. Kad pogledam cjelu situaciju čini mi se kao da mi ne preostaje ništa drugo nego da čekam...
) i balansiram.
ta zena,imam utisak,uziva,da ne gresim dusu,ali cini mi se tako,da joj nesto fali,da joj nesto nadju,da proverava sve zivo i nezivo,i cak i kad joj crno na belo kazu da je sve ok i da nema promena,ne ,ona ne veruje nasim lekarima iz provincije,nego bi da trazi uput za bgd ili da ide privatno...pritom,ne shvata da u 70 godina ne moze bas nista da je ne bolucka i da nema nikakve tegobe kao da sa 20.pritisak meri par puta na dan,ako skoci na ne znam koliko,odmah zove hitnu.od obicnog proliva napravi rak debelog creva.place mi preko telefona kako ima proliv i mnogo je boli stomak pre neki dan.stzalno kupuje neke vitamine i proverava krvnu sliku.ne znam kako je ne mrzi.nije neki hronicni bolesnik,tipa nema dijabetes,nije srcani bolesnik..cak je bila i kod ginekologa na pregledu i odradila briseve.sve je ok,kad je pitala kad da dodje na sledecu kontrolu i covek joj rekao da nema potrebe,prosto se uvredila kako ju je otkacio.