U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Sve ih koristimo. A ja sam čula da se provlači neka sumnja o tome koliko su zaista higijenski... ali ne znam detalje. Jel zna neko nešto o tome?
29.12.2008, 16:39
BINCE
455
ja inace ne koristim uloske,,koristim tampone i jednokratne il dnevne uloske...jer od higjenskih se sva izaspem,,al sve moguce vrste i marke sam probala..DA LI SE JOS NEKO IZASPE OD ULOZAKA???
29.12.2008, 19:00
guppy RR
5437
Imala sam puno problema sa Always, BINCE. Na Carefree nikad nisam imala alergiju.
A Tasho, ne znam šta konkretno misliš...
29.12.2008, 19:49
Anoniman
Problem je što ne znam ni ja. Davno sam čitala članak u nekim novinama, gde su naveli kako ni jedni ulošci nisu dovoljno sterilni, ili šta već... sem, Bože moj, nekih domaćih, a čak nisam ni zapamtila kojih domaćih. Ja koristom Always sensitive, i ne bi ih menjala ni za šta na svetu.
Možda je još neko čuo nešto o tome, pa dopuni il me ispravi.
< Poruku je uredio Tasha -- 29.12.2008 19:50:21 >
30.12.2008, 15:31
BINCE
455
Carefree,,,ulosci su mi super al dnevni,,a o drugima ne zelim ni da pricam jer se sva najezim..uh samo neznam kako cu ih morati nositi akoBogda kad se porodim...
27.01.2009, 10:34
Modessty
12173
Ma postoje razne priče!
Ja često koristim dnevne uloške. Mislim da su odlično rešenje za celodnevnu jurnjavu i obaveze. Veš je čist i lako se menjaju.
Inače tokom ciklusa koristim Libres jer su pamučne. Allways su nekako plastične pa imam utisak da sam zalepila selotjep izmedju nogu. Naravno sve je to samo lično mišljenje. Neću nikog da kudim! Bitno je da ne nosimo krpu izmedju nogu kao naše bake!!
27.01.2009, 10:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Modessty
Bitno je da ne nosimo krpu izmedju nogu kao naše bake!!
27.01.2009, 10:44
Jeca*
8145
IZVORNA PORUKA: BINCE
Carefree,,,ulosci su mi super al dnevni,,a o drugima ne zelim ni da pricam jer se sva najezim..uh samo neznam kako cu ih morati nositi akoBogda kad se porodim...
tad nosi isključivo one higijenske (vatica sa mrežom okolo) - to koriste sve žene kad se porode, najzdravije i najpraktičnije
Ja sam pre trudnoće koristila Always sensitive. Oni su pamučni i super su mi. Oni always "plastični" su fuj. O Boni ulošcima neću ni da govorim. Carefree nije loše ali ovi Always mi sasvim prijaju.
27.01.2009, 10:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca02
Ja sam pre trudnoće koristila Always sensitive. Oni su pamučni i super su mi. Oni always "plastični" su fuj.
I ja te koristim.
A posle porođaja sve žene koriste NIVINE MREŽASTE ULOŠKE.
27.01.2009, 11:00
jelana9
84
Dali ste znale,da su Always ulosci u nekim zemljama zabranjeni? Ja sam imala dosta problema,u vidu ranica od njih.Uvek,posle koriscenja-infekcija. Pre tri godine sam imala spontani pobacaj u drugom mesecu,zbog pada u kupatilu.Mnogo mi je vremena i lecenja trebalo da ponovo ostanem u drugom stanju. Dr Tesic,koji je bio moja poslednja "stanica" u lecenju,mi je savetovao da pod hitno-ostavim Always,ali i Naturelu jer je u njima hemijski koncetrat kamilice,a ne prava kamilica.Parfimisani su,a to kazu jos vise od plastike pogoduje razmnozavanju infekcija. Koristila sam Feel fine,oni su 100%coton,pa su mi odgovarali. Bolje je i obicna fata,nego plastika...Jedina prednost plastificiranih ulozaka je to sto su ultra tanki,i sto se mogu nositi a da se ne primete.A i Feel fine su tanki.
27.01.2009, 11:08
Brisani korisnik
-4166
[Sadržaj poruke je obrisan]
27.01.2009, 11:40
Lu
15094
Ja neznam koliko su loši ili dobri ulošci,koristila sam ih samo poslije poroda i nikad više. Nebi se mogla naviknuti ni na jedne jer su mi svi bljak. Isključivo OB tamponi,nikakvih problema nisam imala već 18god.
27.01.2009, 11:41
Anoniman
A ja se eto zgrozim već kada pomislim na tampone.
27.01.2009, 11:45
Lu
15094
A zašto,gurneš ga i neosjetiš više,čista cijelo vrijeme,ni nemisliš na ONE dane.
27.01.2009, 11:52
Anoniman
Ma otkud...
Znaš kako to kod mene izgleda. Gurnem, pa slepa ulica, pa vuci nazad, pa se opet negde zaglavi, i onda ga ubacim gde treba... i onda me žulja, i tripujem se da će končić otpasti kada ga budem vadila.
27.01.2009, 14:11
Lu
15094
IZVORNA PORUKA: Tasha
Ma otkud...
Znaš kako to kod mene izgleda. Gurnem, pa slepa ulica, pa vuci nazad, pa se opet negde zaglavi, i onda ga ubacim gde treba... i onda me žulja, i tripujem se da će končić otpasti kada ga budem vadila.
Nerazumijem,pa postoji samo jedan pravi put a ako žulja nisi ga dovoljno duboko gurnula,mora iza njega stati više od pola prsta,pokušaj ponovo A končić nemože odpasti nema šanse,odmotaj jedan i vidi kako je postavljen.
27.01.2009, 14:17
Anoniman
Ma stane meni ceo prst, a ne pola, ne vredi, ne prija.
Mojoj mami je ostao končić u ruci, valjda zato sam ja tako natripovana sa tim...
27.01.2009, 14:22
Lu
15094
Svašta,dobro onda ti nemoj ako se plašiš koristi ono što ti odgovara.
27.01.2009, 14:28
Anoniman
Ladno se žena naljutila na mene što mi ne prijaju tamponi!
27.01.2009, 17:37
sneza24
3859
a ja sam cula da tamponi uopste nisu higijenski i zdavi.moja drugarica je koristila tampone i dobila neku upalu ili sta vec,ne secam se vise.a neka njena sestra,koja radi u medicini,joj je rekla da ne nosi vise tampone jer bolje da ti to iscuri napolje nego da ti to stoji unutra.i zato ih ja ne nosim.
27.01.2009, 17:38
Lu
15094
Kukavice,bojiš se tampona!
P.S. ovo je upućeno Tashi!
< Poruku je uredio lu -- 27.1.2009 17:39:25 >
28.01.2009, 00:02
Anoniman
28.01.2009, 00:17
maša
261
MA NE ZNAM ŠTA MI JE GORE- TAMPONI, ULOŠCI -MUKA MI JE I DA MISLIM O TOME
28.01.2009, 09:16
BINCE
455
definitivno sam za tampone super se osjecam...a, moja mama eto ne moze nikako tampon cim ga stavi automatski je glava zaboli....hm....
02.05.2010, 12:12
Commy
1
nAJBOLJI SU ULOSCI... EWO JA NOSIM NATURELLU.... KRVARIM KO LUDA....JEL VI NEKAD PIKITE U ULOZAK.... PS OBOZAVAM MENSTRUACIJU... JEL NEKO OD VAS MASTURBIRA....