1
Poslednji tekstovi

UKC-u Tuzla: Majka donirala bubreg kćerki
Multidisciplinarni transplantacioni tim UKC Tuzla uspešno je izveo drugu ovogodišnju živu srodnič...
Zdravlje

Ako si stalno umorna, ovo je prvo što treba da proveriš
Sideropenijska anemija se razvija postepeno, najpre se troše rezerve gvožđa, a tek kasnije dolazi...
Promo objava
Zdravlje

.Covek ima 57 god,zivi u kuci pored nase,inace je brat mm
Ja imam slicnu, sa mojom gazdaricom, koja nazalost ne zivi u gradu kojem ja zivim. Kod nje sam stanovala 2 god dok sam studirala. Obozavam je. Ima 76 god, luda je kao struja, stalno se sali, opustena, savremena,seta svaki dan, ujutu i uvece, domacica je velika, nema sta ne umije da spremi. Nikada se nije udavala, nema djece. Veliki je intelektualac, cita svaku literaturu, od Sidnija Seldona, do Dostojevskog, preko klasika tipa Dikensa, Tvejna i Lorensa. I stalno zalim sto mi nije blizu. Nikada se ne bih druzila sa vrsnjacima.
pisite,sigurno ima zanimljivih prica.Eto meni je cudno kad on u toku celog dana ne svrati.Mm je otac umro jako rano,imao je 12 god,ali je zato imao njega da mu da 100 din za bus,(evo upravo naisao ali se vratio jer Mihajlo spava,ne voli da nas uznemirava kad ga hranim,kad spava ili kad smo mm i ja sama tad ne dolazi)da ga nauci nekim stvarima,izvede u kafanu,posvadja se zbog njega.Covek je pun razumevanja,pre svega je realan o svemu a i o sebi.