cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kancelarija za promociju, zastupanje i zaštitu prava dece sa invaliditetom i njihovih porodica

clock-img

02.09.2010, 23:45

clock-img

Tatamata

pencil-img

467

Pravna pomoć porodicama dece sa invaliditetom


Osnovana je Kancelarija za promociju, zastupanje i zaštitu prava dece sa invaliditetom i njihovih porodica.

Trebalo bi da nam je svima u interesu da su prava lako dostupna i ostvarljiva, naravno pod određenim jasnim uslovima, a slučajevi ugrožavanja i uskraćivanja sankcionisani – dok ne postignemo ovakav standard odgovorno je pružiti podršku i pomoć onima koji su posebno i vrlo specifično ugroženi.

DECA SU NAŠE NAJVEĆE BOGATSTVO. ODNOSIMO SE ODGOVORNO PREMA NJIMA!

Pročitajte više...

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Poslednji tekstovi

article-img