Poslednji tekstovi

UKC-u Tuzla: Majka donirala bubreg kćerki
Multidisciplinarni transplantacioni tim UKC Tuzla uspešno je izveo drugu ovogodišnju živu srodnič...
Zdravlje

Ako si stalno umorna, ovo je prvo što treba da proveriš
Sideropenijska anemija se razvija postepeno, najpre se troše rezerve gvožđa, a tek kasnije dolazi...
Promo objava
Zdravlje

Lekar Esad Mujkanović Lekar Esad Mujkanović iz doma Zdravlja Otočac u Hrvatskoj odbio je da ukaže pomoć pacijentu Bošku Radiću (67) iz Vrhovine, većinske srpske opštine u Hrvatskoj, koji je imao sve simptome moždanog udara, samo zato što je srpske nacionalnosti. Lekar je zasuo najgorim uvredama pacijenta i ljude koji su ga dovezli, među kojima je bio i Milorad Delić, načelnik opštine Vrhovina i funkcioner Samostalne demokratske srpske stranke.
.
ja nikada nisam imala problema sa Hrvatima. Muslimanima itd gluposti ko da je bitno ko je sta pa meni je najbolja drugarica muslimanka i sada bi se druzile ali je zivot odveo na drugu stranu otisla je u Svajcarsku da zivi. Uvek me iznarvira ta podela ko je sta pa svi smo ljudi jos posebno ovaj lekar ma i da nije lekar kakve veze ima ko je Hrvat Srbin uh.....iznervirala sam se....