1
Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Tj hocu da vas pitam da li ta dva leka uopste idu zajedno? Bolesna sam kao ker, pa sam eferalgan zbog gripa a kafetin zbog bolova (boli me cela desna strana lobanje, pa cak i vilica sa desne strane i gornja i donja vilica). Nemam pojma sta sam navukla. Nisam bila kod lekara 5 god, zakazala sam 17.09. kod lekara opste prakse i to tako sto sam rekla u kol centru da mi iscitaju koji sve lekari rade jer se ne secam prezimena svoje dr, kad je procitala setila sam se i uspela sam da zakazem.
..ispostavilo se da je zbog soka za organizam jer nikada nisam imala povisenu temp..i tako posle deset minuta u hitnoj sve se vratilo na normalu he he preziveh..E sad uglavnom doktori kazu da nije dobro kada covek ne dobije temperaturu kada se razboli jer je to mehanizam kojim se organizam bori protiv uljeza a ako nemamo temperaturu onda se i ne borimo..medjutim i ako nikaa nemam temperaturu kod mene svaki virus traje krace nego kod onih koji je imaju tako da je moj zakljucak da ni doktori ne znaju tacno zasto pojedini ljudi uopste nemaju povisenu temp u toku bolesti dok uglavnom vecina ima..
, trenutno ovaj grlisa ne siri dovoljno ruke bar za moj pojam grljenja