Evo da vam kazem sta je bilo. Posla sam kod doktora tek sinoc u 19 h, jer naravno, kad vam najvise treba vas doktor, on je na odmoru, tako se i meni desilo, prvi problem, i ona nije tu. I onda podjem kod neke koju mi je ona pominjala u slucaju da bude odsutna, i to je tek horor bio od zene. Ali sto cu, morala sam. Uglavnom, na pregledu nije vidjela tragove krvarenja, nije mi ni rekla od cega su, grlic zatvoren, 1 cm dugacak. A na UZV, plod je bio ok, samo su mi se na zadnjem dijelu materice registrovale neke kontrakcije.
Inace, me je izgrdila sto sam uzela utrogestan na svoju ruku, a vidim da su ga ovdje svima za isti problem preporucili, i tako je bila odvratna, pregled me bolio uzasno, jer je ona bila namjerno gruba i drska. Uzasno iskustvo. Kad sam je pitala sto znace te kontrakcije, ona je samo mrtva hladna rekla-svako krvarenje je preteci pobacaj...Uh, uglavnom dala mi je da pijem dabroston, i da mirujem dok ne dodje moja doktorica, a ona ce mi dalje reci sto da radim.
Tako da od danas ne idem na posao, tako jedno nedelju dana, a onda cu na kontrolu kod moje doktorke. Ja se nadam da necu bas morati strogo da mirujem, jer moram ici na posao, a posao mi je sjedeci inace, nemam nikakvih trzavica.
Da li je neko imao slicno iskustvo? Znate li moze li grlic da se produzi tokom trudnoce, jer se meni u roku od mjesec dana cini mi se smanjio za 1 cm, (gin, pregledom je izmjeren ne uzv), ali mi doktorica nista nije rekla za grlic da nije u redu.