cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Najstarija majka na Svetu

clock-img

09.12.2008, 08:21

clock-img

Anoniman

Podvig Rumunke: U 66. godini rodila ćerku
Rumunka Adrijana Ilijesku je u društvu svoje trogodišnje ćerke Elize u subotu proslavila svoj 70. rođendan, navodi britanski "Dejli mejl".

user posted image

DETALJNIJE

Žena rodila blizance u 70. godini

Sedamdesetogodišnja Indijka Omkari Panvar i njen muž Čaran Sing Panvar (77) su toliko želeli da dobiju sina da im njihove godine nisu predstavljale prepreku. Omkari nije ni razmišljala o tome da će rađanjem blizanaca postati najstarija majka na svetu, prenosi "Dejli mejl".

user posted image

DETALJNIJE

Postala majka u 71. godini

Indijka Radžo Devi rodila je svoje prvo dete sa punih 70 godina zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, čime je postala najstarija majka u svetu, piše danas indijski dnevnik "Hindustan tajms".

user posted image

DETALJNIJE

< Poruku je uredio guppy -- 9.12.2008 17:58:18 >

clock-img

09.12.2008, 08:26

clock-img

Anoniman

Malo sam permutovala slova, trebalo bi pisati NAJSTARIJA, guppy će to srediti u jednom momentu! user posted image

clock-img

09.12.2008, 10:22

clock-img

gina

pencil-img

540

Super bake! Pa, ne znam... user posted image ... malo je to otkaceno. Te zene nece jos dugo ziveti, stare su. Ostavice nekom svoju maloletnu decu da se brinu o njima ili ne daj boze da naprave socijalne slucajeve... Malo su okasnile po meni

clock-img

09.12.2008, 10:29

clock-img

Anoniman

Pa i ja mislim da su okasnile, ali vidiš da ova što je rodila sa 66 namerava da bude sa ćerkom još 20god. user posted image

clock-img

09.12.2008, 15:37

clock-img

kumara

pencil-img

1426

Meni je to jako tuzno i mislim da nije fer prema toj deci... Sta za 18. rodj ili vencanje? Bice sama. user posted image

clock-img

09.12.2008, 15:42

clock-img

Anoniman

Mogu to da razumem za slučaj da nisu mogli imati dece, pa im je napokon uspelo. Ali ako je hir, po principu, do sada sam želela da živim svoj život, a sada pod stare dane mi je baš dosadno pa ću roditi dete - onda se ne slažem.

clock-img

09.12.2008, 16:14

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Nek im je sa srećom,
Tasha ispravi naslov pleaseuser posted image

clock-img

09.12.2008, 17:59

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Hmmm, da.... baš kasno... ali tamo je i kultura drugačija, pre se devojke udaju itd. i "briga" prelazi sa roditelja na supruga. Varam se?

clock-img

09.12.2008, 23:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lu

Nek im je sa srećom,
Tasha ispravi naslov pleaseuser posted image

Naslove može da menja samo ŠEFICA guppy! user posted image

clock-img

09.12.2008, 23:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: guppy

Hmmm, da.... baš kasno... ali tamo je i kultura drugačija, pre se devojke udaju itd. i "briga" prelazi sa roditelja na supruga. Varam se?

Nisam shvatila šta si htela da kažeš, jer...ako se udaju ranije, zar ne bi trebale i rađati ranije? user posted image

clock-img

10.12.2008, 15:16

clock-img

kumara

pencil-img

1426

Tasho, ako sam dobro razumela guppy poenta je u onome "briga prelazi sa roditelja na supruga"...

Ali opet, nekako mi je tuzno kad znas da ti je mama toliko stara da nece doziveti da vidi svog unuka/unuku. user posted image

clock-img

10.12.2008, 15:18

clock-img

Anoniman

A kontaš da je mislila da nije frka što im roditelji umru dok su deca još mala jer će da ih čuva muž? A šta sa muškom decom koju su roditelji dobili tako matori? user posted image

clock-img

10.12.2008, 15:22

clock-img

kumara

pencil-img

1426

Pa ne znam... Oni valjda cuvaju svoje zene, pa tako kompenzuju... Nemam pojma... Guppy help!!! Objasni nam sta si mislila.... user posted image

clock-img

10.12.2008, 15:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lenka

Oni valjda cuvaju svoje zene, pa tako kompenzuju...

user posted image user posted image user posted image

Ako mama rodi u tipa 70oj, i umre u 80oj, to dete ima 10god - koga će ono da čuva????

guppy, molim te...

clock-img

15.03.2009, 14:57

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Etički komiteti treba da postoje i da odrede granicu, Danas je medicina napredovala svašta je moguće a da li je etički i humano to je pitanje za etičke komitet u kome sede lekari, psiholozi......user posted image !!!!!

clock-img

15.03.2009, 15:06

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: mihi

Etički komiteti treba da postoje i da odrede granicu, Danas je medicina napredovala svašta je moguće a da li je etički i humano to je pitanje za etičke komitet u kome sede lekari, psiholozi......user posted image !!!!!

daauser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!