Poslednji tekstovi

Šta da radite ako dete dobije gliste?
Sama pomisao da Vaše dete ima gliste stvara osećaj zabrinutosti iako u najvećem broju slučajeva n...
Zdravlje i bezbednost

Roditeljima je potrebna dozvola za presvlačenje bebe
Većina roditelja pokušava da tu radnju obavi što je brže moguće - ali pojedini naučnici sada tvrd...
Sve o bebama

. A sad je teže.... da mi se to trenutno dešava na poslu, tražila bih drugi posao sigurno ali ne bi tako lako otišla. Volim da radim u urednoj i zdravoj okolini sa dobrim odnosima.
Onda sam shvatila da je moja efikasnost dovoljna da niko nema nameru da mi prigovara... Otišla sam korak dalje i tražila povišicu 66%. Dobila sam je. Od tada je sve krenulo na bolje. Sada kada bi kola krenula ponovo nizbrdo, verovatno bih se bunila, tražila povišicu, reagovala bih nekako. Ali ne bih dala otkaz, jer moram da razmišljam o budućnosti moje porodice, sada nije u pitanju samo kvalitet života nego sve. Trenutno ne mogu da zamislim šta bi moglo da me otera sa posla, jer poslovne probleme ne nosim kući već ih ostavljam u kancelariji.
....gazdu firme izuzetno poštujem i cenim,ali kolege iz službe...ufffffffff.............ovoliko zlobe na ovako malom mestu videla nisam.....kad sam došla do stadijuma da u 25 godina pijem bensendine rekla sam to je to.....