1
Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

, i da mi br tel, kaže "Na ovaj broj nazovete, izdiktirate broj vašeg kartona i zakažete kod lekara" A ja...
sve po spisku...(kao i ja njoj uostalom).A da ne spominjem iskustvo iz porodilišta od pre nepunih 5 meseci(mislim da je i bila tema)...
Ova ambulanta kod Dunavskog parka u Novom Sadu.
Luku vodim u ambulantu u Vase Stajeića, i za njih sve pohvale. Uvek brzi, uvek predusretljivi... ok... imali smo ispad kada sam poslala mm da uzme br za savetovalište (onomad), i kažem mu da bude tamo pre pola 2 da bi dobio br koji želi, a sestra mu rekla da može da mu da br za 2 nedelje jer je do tada sve popunjeno. Ali i to zato što je naša dr mnogo popularna i prebukirana, kod ostalih uglavnom može kada oćeš.
sam imala od 18. do 25. od tada to traje i nervira me. i pecka me
Ja sam sa temperaturom 39 i suzama koje su same tekle niz obraze koliko mi je loše jedva namolila sestru da predam knjižicu za dežurnog lekara pošto je moj lekar bio na bolovanju... Čekala sam 6 (i slovima: ŠEST) sati da me dežurni lekar primi, a onda se žena zgranula kada mi je preslušala pluća, rekla mi da idem nešto da pojedem pod hitno, da se vratim u DZ odmah i da je čekam u ambulanti gde se davaju injekcije. Tamo je ona "sredila" da mi daju injekciju odmah, pošto im se radno vreme jel'te završilo pre 5 minuta. Dijagnoza je bila upala pluća i to je bila prva injekcija koju sam primila... Kada sam joj rekla da mi je to prva injekcija, pitala me da li se bojim igle, da smisli nešto drugo ako neću to. Nisam se bojala, samo pre toga nisam bila tako bolesna... Poruka-pouka: doktori mogu da budu dobri ko lebac, ali džaba kada se do njih dolazi samo preko šaltera. Ista doktorka mi je rekla da ne dolazim ako mi nije dobro nego da nazovem telefonom da je pitam šta god mi treba, uključujući i rezultate analize krvi. To je bilo pre više od 2 godine, a moj doktor je i dalje na bolovanju.