Poslednji tekstovi

Zašto moj mališan „ratuje“ sa tanjirom?
Da bismo razumeli zašto naš mališan zatvara usta ili okreće glavu, moramo na trenutak ući u njego...
Promo objava
Odgoj i razvoj

Počinje eZakazivanje termina za upis u prvi razred
Od 23. marta biće dostupna usluga eZakazivanje termina za upis i testiranje deteta u prvi razred ...
Škola

dobijem na vreme... septembarska mi kasni 10 dana....ugledam
odem kod istog lekara....kaze on...nema nishta u materici....sutradan uradim ponovo test....nema
kaze mi da dodjem u ponedeljak...nije htela da mi zakaze....kao....da probam dal tje doktorica hteti da me primi....i prihvati....
Imam li pravo i gde da se zalim....jer osim ove doktorice...nema vishe lekara u toj ustanovi kod koga bih mogla da se lechim....
"idi mi, dodji mi" fazon-a onda m isve zivo isprica za min. kao da sam bila po 100.-i put trudna... onda smo se nesto zakacile kad sam imala spontani i naravno da NE ZELIM vise kod nje ikada da idem... i da cu sledecu trudnocu voditi kod ove dr kod koje sam u startu posla al zena tad nije radila...pitanje je kao i kod Smeshki, dal ce hteti da me primi jer ce me verovatno pitati za razlog sto menjam dr... a ako budem iskrena i kazem joj pravi razlog mozda ce postupiti kao i ova Smeshkina