Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

dobijem na vreme... septembarska mi kasni 10 dana....ugledam
odem kod istog lekara....kaze on...nema nishta u materici....sutradan uradim ponovo test....nema
kaze mi da dodjem u ponedeljak...nije htela da mi zakaze....kao....da probam dal tje doktorica hteti da me primi....i prihvati....
Imam li pravo i gde da se zalim....jer osim ove doktorice...nema vishe lekara u toj ustanovi kod koga bih mogla da se lechim....
"idi mi, dodji mi" fazon-a onda m isve zivo isprica za min. kao da sam bila po 100.-i put trudna... onda smo se nesto zakacile kad sam imala spontani i naravno da NE ZELIM vise kod nje ikada da idem... i da cu sledecu trudnocu voditi kod ove dr kod koje sam u startu posla al zena tad nije radila...pitanje je kao i kod Smeshki, dal ce hteti da me primi jer ce me verovatno pitati za razlog sto menjam dr... a ako budem iskrena i kazem joj pravi razlog mozda ce postupiti kao i ova Smeshkina