Poslednji tekstovi

Vlada Srbije proglasila Dan žalosti 1. novembra
Vlada Republike Srbije donela je Odluku kojom se 1. novembar 2025. proglašava Dan žalosti povodom...

Vesti

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

I krenem ja da vadim sastojke i svaka dva minuta pitam kako ovo, a kako ono, i čovek do kraja izašao u kuhinju i rekao "daj mi to, smotana jedna".
  I krenem ja da vadim sastojke i svaka dva minuta pitam kako ovo, a kako ono, i čovek do kraja izašao u kuhinju i rekao "daj mi to, smotana jedna".  I napravio čovek tortu, čak sam još i zanovetala da treba da bude kružnog oblika, i dala mu staklenu tacnu po kojoj želim da oblikuje tortu...
  I napravio čovek tortu, čak sam još i zanovetala da treba da bude kružnog oblika, i dala mu staklenu tacnu po kojoj želim da oblikuje tortu...  

Po narudžbi,KINDER torta,za Sergejev prvi rodj....htjeli smo zeku,jer je simbolika....Sergej se preziva ZEC
 Po narudžbi,KINDER torta,za Sergejev prvi rodj....htjeli smo zeku,jer je simbolika....Sergej se preziva ZEC