writing-img

Skakanje!

clock-img

09.02.2009, 10:06

clock-img

Anoniman

Moj klinac je do nedavno bio totalni antitalenat za skakanje... a ima već 2,5god. user posted image  Skako je ono... jedna noga pa druga, a nikako obe odjednom. I onda, jedan dan, jednostavno počeo da diže obe. user posted image  Dogovorili smo se da se po krevetu sme skakati samo ako mene drži za ruke, jer inače može pasti i jako se povrediti, i on to i dalje poštuje. Mislim da je od najveće koristi da on nauči da skače trambolina koja je na Spensu u sklopu neke dečije igraonice.

Jel skaču vaša deca?

clock-img

09.02.2009, 10:22

clock-img

Anoniman

skacu tasho nego sta ... moja cerka je hvala Bogu spretnica od rodjenja jako je rano protrcala( s osam mjeseci) jos uvijek nije naucila hodati... zna samo trcati user posted image ... a skace ko majmunko... ne prestaje... trambolin joj je glavni... naravno kad je lijepo vrijeme vodim je ... cekamo proljece... a kreveti su zamjena!!!
a malecki je smotanko ili ljencina ne znam sta bih ti rekla... dok jos malo poraste pa cemo vidjeti

clock-img

09.02.2009, 12:05

clock-img

Anoniman

Evo, ima text i na RR:

Deca i skakanje KLIK

Samo ta priča sa trambolinom (u textu piše trampolin... nemam pojma kako se kaže)... GDE JA TO DA STAVIM?????

clock-img

15.02.2009, 16:49

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Kod nas je zabranjeno skakanje po krevetima,pokušao je jednom na nagovor jedne curice koja je bila kod nas i lupio glavom u ormar.
Na ljeto ćemo u dvoršte staviti trambolin,zasada ima ljuljačke i pjesak za igranje a ljeti i bazen,mislim da će moći na ljeto da skače 2,5goduser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

18.02.2009, 10:24

clock-img

Anoniman

Hoće. A trambolin ima mrežu okolo? Mislim, meni čak i trambolini izgledaju nebezbedno... user posted image

clock-img

18.02.2009, 10:26

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Razvojna psihologija kaže da dve razvojne aktivnosti u tom periodu kod dece ne mogu ići paralelno. Uvek jedna aktivnost ide pre druge, a druga malo kaska. Tako recimo, ako dete ima više reči u govoru, slabije će da skače i obrnuto.. ukoliko mu motorika bolje ide, slabije će da priča.. Tek malo kasnije ove dve aktivnosti mogu ići nesmetano jedna uz drugu..

ŽENA JE STENA!

clock-img

18.02.2009, 10:31

clock-img

Anoniman

Nikada o tome nisam razmišljala a skroz si u pravu!
Moj mali priča k'o navijen, ali do nedavno se nikuda nije penjao, i tek od nedavno zna da skače tako da odjednom diže obe noge (ne znam dal ima mesec dana), a drugaricin mali se penjao svuda, a definitivno je propričao (da ga i ja razumem) pre par meseci (istog su uzrasta, 10 dana razlike).

clock-img

18.02.2009, 10:34

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Samo se ti ne brini.. eto vidiš da ima odgovor za sve.. Drago mi je da si i sama to primetila.. Meni je recimo simptičnije da brbljaju pre, šta ima da skaču... naskakaće se u životuuser posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

19.02.2009, 00:50

clock-img

Anoniman

Ma i meni je draže da je brbljivac nego skakač! user posted image  (mada to brbljanje ume da bude užasno, desi se da ne ćuti uopšte ceo dan... bukvalno!) user posted image

clock-img

17.03.2009, 00:28

clock-img

Makili

pencil-img

36

Pa po toj logici moje dete spada u ovu drugu grupu tj grupu kako ih zovete skakaca. Da li je stvar navike ili sam samo subjektivna ali mi je draze da skakuce i trcka dok je dete i da u svemu tome uziva kao mali a Bogu hvala veoma je spretan i okretan nego samo da sedi i da brblja pa za to ce tek imati ceo zivot pred sobom ili ja mozda i gresim....

clock-img

17.03.2009, 08:13

clock-img

Anoniman

A najbolje bi bilo da je umereno... i jedno i drugo, zar ne? user posted image

clock-img

27.05.2009, 09:05

clock-img

Anoniman

počeo i onaj malecki da se bacaka i da skače ...a jos nije prohodao...nidje veze ...majke mi cim ustanem jedva čekam da padne mrak da idu na spavanje .... lijepi posao ...odmorim se
najljepsi su kad spavaju (sad razumijem moju mamu kad je ovo nama govorila)user posted image

clock-img

27.05.2009, 09:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

najljepsi su kad spavaju (sad razumijem moju mamu kad je ovo nama govorila)user posted image

hihihi, to sam i ja konstatovala pre koji dan.

Bili smo kod muža u radnji juče, Luka skače, skače, u krug po radnji, prodavačica ga gleda, i u jednom momentu se okrene prema meni i pita "Jel on ovako ceo dan?" user posted image

clock-img

27.05.2009, 09:12

clock-img

Anoniman

ma jooooookkkkkkkk...on to samo po radnjama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2009, 09:14

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

Ma sad je bzvz ispalo. prodavačica je cool, mislim da je godinu dana starija od mene, i ima klinca od 7-8 godina. Ali je izgleda njen bio mirniji.

clock-img

27.05.2009, 09:15

clock-img

Anoniman

ma kako da ne ...zaboravila zena bona 

clock-img

27.05.2009, 09:15

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Luka i danas voli da skače po krevetu. Ima 12 godina, i tako mu dođe da malo izgnječi nov dušek na svom krevetuuser posted image .

clock-img

27.05.2009, 09:19

clock-img

Anoniman

Moguće da je zaboravila. 

Mihi, ja sam zabranila skakanje na krevetu. Popne se po nekada, blago odskakuje, i onda viče "Mama, ovo nije trambolina, jel? A jel smem da skačem?" user posted image

clock-img

27.05.2009, 09:20

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Hoće. A trambolin ima mrežu okolo? Mislim, meni čak i trambolini izgledaju nebezbedno... user posted image

Evo još ga nismo kupili,nešto mislim da on neće htjeti sam u  njega kao što neće ni na tobogan ako mu ne nabavim djece iz okolineuser posted image
A ako  zamislim nekoliko malih glavica u trambolinu...user posted image

clock-img

27.05.2009, 09:25

clock-img

Anoniman

Lu ja ti zavidim na onoj avliji .... naravno pozitivno.... mozes svasta u nju strpati ...od ljuljacki tobogana ...velikog bazena ....

mogu li i ja svoje dovesti da skacu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2010, 00:00

clock-img

sonja021

pencil-img

40

da li neka mama zna da li postoji u novom sadu igraonica sa trambolinom? bila je jedna ali u limanskom parku letos. bili smo par puta, mali je hteo. sad bih mu je uzela ali se plasim da nece hteti da je "koristi"user posted image radije bih ga ponovo stavila u nju pre nego sto se odlucim za kupovinu

clock-img

25.01.2011, 17:52

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Marija je klasicni skakac user posted image
po podu , fotelji , krevetu ma svugde i nema sanse da joj skrenem aktivnost kad pocne user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.01.2011, 09:25

clock-img

Vučko.ba.

pencil-img

7065

oni ne skaču, ne...oni ruše kuću majke mi moje bez pretjerivanja, ja sam sinoć imala osjećaj da je protutnjalo krdo slonova

igraju se kao žmire, ganje i šta ja znam šta sve ne ....oj majko moja

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

28.01.2011, 09:26

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: olga75

Marija je klasicni skakac user posted image
po podu , fotelji , krevetu ma svugde i nema sanse da joj skrenem aktivnost kad pocne user posted image

Milos isto user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

28.01.2011, 09:43

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Ova moja jos ne zna da skace sa obe noge u isto vreme.Trenira, vezba ali i dalje jedna pa druga, kao navodno skace.
Ne skace ni na krevetuuser posted image

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image