IZVORNA PORUKA: Ivana 82
Imaš li možda informaciju da li bi on to bolovanje morao celo da iskoristi ili može 1-2 meseca?
Jel to tata vec sprema odstupnicu? Salim se

i mi smo se prvo raspitali oko toga, jer je i mm mislio da se vrati na posao za mesec-dva ali mu se toliko usladilo da bude kod kuce sa potomkom da je razmisljao o produzetku

naravno da moze da prekine kada mu god bude odgovaralo
A o tim reakcijama sredine... pa meni su neki ljudi u lice rekli da sam losa majka, vecina oko nas je tako mislila ali je bila dovoljno pristojna da svoje misljene ne iznosi javno, svekijevci su me gledali kao aspidu koja hoce od njihovog sina da napravi papucara a ja sam na sve komentare odgovarala isto
Zasto je u redu da otac sestomesecnog deteta ode u inostranstvo na dva meseca zbog posla a nije u redu da se ja vratim na posao i ostavim dete sa osobom koja mu je jednako bitna kao ja? (a ja sam se, izmedju ostalog, vratila zbog unapredjenja i vece plate) U krajnjem slucaju to dete je jednako njegovo koliko je moje.
I tu je bio kraj price sa moje strane...
I da, pomiri se sa tim da ce te sredina gledati kao karijeristu i nemajku ali ce ti muz (bar iz mog iskustva) biti neizmerno zahvalan sto si mu pruzila priliku da bude sa detetom
I jos jednom, srecno sta god da odlucis