cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

VTO iskustva i preporuka klinike

clock-img

16.03.2024, 10:08

clock-img

Dikica1309

pencil-img

1

Drage, dosta sam čitala i naravno, sludela se. :shock: Partner i ja nismo uspeli da ostvarimo trudnoću nakon 6 meseci i htela bih da odem na konsultacije.
Nakon dugo čitanja, istraživanja, vaganja odluke zakazala sam konsultacije kod dr Dragane Lekić u Euromediku. Dobila sam informacije o njoj da je divna, nežna itd, a drugarica je uspela kod nje da ostvari trudnoću.
Takođe razmišljam i za dr Gordanu Teofanović za koju bije glas da je neprijatna, oštra pa čak i drska, ali izuzetno posvećena, stručna i motivisana. i naravno u dilemi sam. Pošto prvi put ulazim u sve ovo, mnogo bi mi značili neki noviji uvidi i iskustva jer sigurna sam da vam je jasan stepen zabrinutosti i uplašenosti u kojem se nalazim :(

Mnogo vam hvala unapred na bilo kakvom inputu za ove teme.

clock-img

16.03.2024, 13:22

clock-img

17 joka

pencil-img

10849

Tema  o vto i iskustva ovde ima mnogo. E sad ono sto ja zelim.da vam kazem jeste da ce svako hvaliti dr i kliniku gde mu je uspelo.Druho slusajte svoje srce i  osecaj  bitno jd da tamo za gde se odlucite imate poverenje u dr prvdnstveno .Neko sam ko je mnogo prosao i iskrenost mi je najbitnija  kad pogledam unazad ova borba jeste teska  i volim kad mi neko kaze i predoci situaciju koliko god grubo i surovo bilo tako da nije bitno bar meni bilo hoce li mi se neko smesiti i pricati bajke ili pak drugacije imao pristup  bitno je da zna sta radi i da je to dobro za vas  i vas uspeh.
Ovaj put borbe je sam po sebi tezak i stresan   gledajte da ga sebi sto vise olaksate time sto cete otici tamo gde osecate da treba i sigurnost i da najpre verujete u njih i u uspeh i bice sve ok.
Puno srece i uspeha vam od srca zelim!

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Poslednji tekstovi

article-img