writing-img

Vanzemaljci ipak postoje

clock-img

13.04.2011, 21:59

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Vanzemaljci sleteli 1947.godine

BIZARNI dokument koji dokazuje da su se vanzemaljci zaista spustili u američku državu Novi Meksiko pre 1950. - jedno je od preko 2.000 otkrića koje je javnosti, u okviru programa “Kripta”, upravo na raspolaganje stavio američki FBI. Decenijama ispredane priče o bićima van naše planete, tako su dobile novi zamajac.
Među tzv. “dosijeima iks” nalaze se i oni koji se odnose na dokumenta iz četrdesetih i pedesetih godina prošlog veka sa opisima pripadnika američkih vazdušnih snaga o “letećim tanjirima” i “čovekolikim telima vanzemaljaca” pronađenih u njima.
U izveštaju iz marta 1950. upućenom iz Gaj hotela, specijalni agent FBI raportira direktoru da je primio informacije od istražitelja američkog vezduhoplovstva o letećim objektima u saveznoj državi SAD, Novom Meksiku.
- Opisani su kao objekti kružnog oblika sa uzdignutim centralnim delom, prečnika od oko 16 metara. U svakom je po tri čovekolika bića, visine svega oko 90 centimetara. Bili su odeveni u finu, metalik odeću, nalik onoj koju nose probni piloti - zapisano je u raportu “Leteći tanjiri”.
Informator, čije ime je, kao i agentovo “cenzurisano” u dokumentu, kaže da je leteći objekat pronađen u Novom Meksiku, zahvaljujući što se snažni vladin radar “umešao” u kontrolni mehanizam letećeg tanjira.
Gradić Rozvel, u američkoj državi Nju Meksiku - epicentr teorija “zavere” u vezi sa vanzemaljcima, decenijama već najveća turistička atrakcija povezana sa NLO - postao je poznat zahvaljujući izveštajima da se leteći objekat srušio u pustinji nedaleko od vojne vaze oko 2. jula 1947. Tvrdilo se da su pronađena tela vanzemaljaca i da je nad njima urađena autopsija, ali američke vlasti su zataškale incident:
- Mnoge priče o letećim diskovima postale su stvarnost juče kada je obaveštajni oficir 509. bombaške grupe iz Rozvela imao tu sreću da se dokopa diska - navedeno je u prvom vojnom saopštenju.
No, već posle 24 časa, vojska je promenila priču, objašnjavajući da je “leteći disk”, u stvari, meteorološki balon koji se srušio na obližnji ranč. Mediji i građani su prihvatili objašnjenje.
Rozvel je iščezao iz vesti sve do kraja sedamdesetih, kada su neki pripadnici vojske progovorili. U dokumentu iz 1947, ručno naslovljenom “Rozvel”, poslatom direktoru FBI sa oznakom “hitno”, navodi se da je “leteći disk” otkriven u blizini Rozvela:
- Po obliku je šestougaon i lebdeo, povezan kablom sa balonom. Pronađeni objekat podseća na visoko pozicioniran meteorološki balon sa radarskim reflektorom - navodi se, uz primedbu da su disk i balon transportovani na dalju inspekciju.
Informacija je obeležena kao “nacionalni interes” i nijedna agencija je nije prenela. Drugi izveštaji, nekada pod oznakom “ograničeni pristup” ili “poverljivo” govore o misterioznim svetlima i drugim “neidentifikovanim letećim objektima”.
Prošlog meseca, britanska vlada je otvorila “dosijee iks”, koji sadrže hiljade stranica dokumenata u vezi sa NLO.
- Apsolutno smo na putu potpunog otvaranja dokumentacije, a SAD bi trebalo da imaju vodeću ulogu. Na žalost, zaostajemo to prikrivanje traje više od 60 godina - kaže Majkl Lakman, direktor njujorškog Centra za vanzemaljska istraživanja.

(Izvor)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

13.04.2011, 22:03

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

bilo bi pretenciozno od nas ljudi da mislimo, a mi to upravo i radimo, da smo jedini u tolikom nam svemiru... a planeta Zemlja je tek zrnce peska u neistrazenom moru univerzuma... ne kazem da ti neki vanzemaljci moraju da budu mali zeleni ili sivi... ali neki oblik zivota mora da postoji

clock-img

13.04.2011, 22:07

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: Maya21

bilo bi pretenciozno od nas ljudi da mislimo, a mi to upravo i radimo, da smo jedini u tolikom nam svemiru... a planeta Zemlja je tek zrnce peska u neistrazenom moru univerzuma... ne kazem da ti neki vanzemaljci moraju da budu mali zeleni ili sivi... ali neki oblik zivota mora da postoji

slazem se sa svakom recju!user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

13.04.2011, 22:07

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Da, i meni je neshvatljiva ta pomisao da se divimo koliki je svemir (ne znam kraj) i toliko svetova, a da nikakva forma života ne postoji nigde.
Ranije je rečeno npr. da ima mahovine na Marsu, ali to svi otpišu.
Samo nije mi jasno sad sve ovo oko tih dosijea, šta se time postiže i što sad.user posted image

clock-img

13.04.2011, 22:12

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

NM nemamo mi tehnologiju dovoljno razvijenu da istrazimo svemir, ovo dokle mi dosezemo je bukvalno virenje preko ograde u komsijino dvoriste... A sta se nalazi dve ulice dalje, a da ne pricam o centru grada user posted image nama je jos uvek velika nepoznanica.
A to sa dosijeima, ni meni nije jasno user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 13.4.2011 22:13:01 >

clock-img

13.04.2011, 22:17

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

A zasto vanzemaljci uvek posecuju Ameriku?user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

13.04.2011, 22:17

clock-img

marija32

pencil-img

1413

NM nemamo mi tehnologiju dovoljno razvijenu da istrazimo svemir, ovo dokle mi dosezemo je bukvalno virenje preko ograde u komsijino dvoriste... A sta se nalazi dve ulice dalje, a da ne pricam o centru grada user posted image nama je jos uvek velika nepoznanica.

I onda mi nije jasno ko jos veruje da je covek bio na Mesecu jos pre 40 i kusur godinauser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

13.04.2011, 22:19

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19026

Bilo bi veoma sebicno sa nase strane da mislimo da smo jedini u svemiru. Ko zna cega sve tamo daleko ima? Kao sto bi rekao Agent Maulder "The truth is out there..."
Buducnost ce pokazati koliki je svemir i ko i sta se u njemu nalazi.
Pa mi tek zagrebali po povrsii sa istrazivanjem svemira... Stigli tek do Meseca... eheeeej..... dalekooooouser posted image

clock-img

13.04.2011, 22:19

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Turururuuuuturururuuuuuuu user posted image
Inace,sestra i ja smo nesto malo posle bombardovanja videle kroz prozor (jer smo jedine bile okrenute ka njemu u tom momentu) NLO-nesto elipsasto,sa svetlima sa strane...bez zezanja,pogledale smo se u momentu i nista nam nije bilo jasno.To nesto je proslo iznad kuce koja je preko puta nase zgrade i to tik iznad krova,bas nisko.Sutradan smo culi da je negde pala neka kometa,medjutim to nije licilo na kometu.Osim ako nije neki mali sivi izumeo nove komete user posted image .

clock-img

13.04.2011, 22:20

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: bebablue

user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 22:20

clock-img

Brana

pencil-img

4456

user posted image
Ja ne znam da li su nasu zemlju stvarno posetili neki stvorovi sa druge planete ali da neki oblik sem naseg postoji u univerzumu to je sigurno samo mozda ni oni nemaju tehnologiju da nas posete niti mi imamo toliko usavrsenu da istrazimo toliko udaljene planete i satelite.

clock-img

13.04.2011, 22:21

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

JMPM, verujem ti. Nisi jedina od koje sam to čula. Samo što za tako nešto postoji priča da kao postoje različita istraživanja oko novih aviona i sl., pa da se namerno puštaju priče kako su vanzemaljci.

clock-img

13.04.2011, 22:22

clock-img

marija32

pencil-img

1413

Mi smo bre vrsta vanzemaljaca, Darvinova teorija je zestoka zaverauser posted image

clock-img

13.04.2011, 22:22

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

IZVORNA PORUKA: New Mom

Pa kad su videli nas, odma se razbežali!user posted image

clock-img

13.04.2011, 22:24

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

NM,znas kako,to je bilo jedno metar u precniku.Vrtelo se i sa strane su bila svetla crveno,plavo,zeleno i zuto.I nije mnogo brzo islo,taman da se sister i ja pogledamo i vratimo oci na "to".I nije to nsto bilo ludo,otislo u pravcu centra user posted image

clock-img

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: marija32

Mi smo bre vrsta vanzemaljaca, Darvinova teorija je zestoka zaverauser posted image

dauser posted image
Ko zna kako bi oni reagovali kada bi nas videli...mozda bi rekli ko su bre ova kosata stvorenjauser posted image

clock-img

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: nencydrew

Pa kad su videli nas, odma se razbežali!user posted image

clock-img

13.04.2011, 22:29

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Ja sam obozavala ET vanzemaljca dok sam bila dete, secam se da sam ostavljala svako vece pred spavanje, razne slatkise ispred ulaznih vrata, jer je ET voleo slatkise i zelela sam da ga namamim da dodje. Svako jutro slatkisa nije bilo pred vratima i mnogo sam se nervirala, kako je to ET dolazio, a nije me probudio...
Mislim da sam saznala istinu kad sam krenula u skolu, da su mama i tata sklanjali slatkise svako vece, dok me manija za ET nije prosla.user posted image

Meni je nemoguce da ljudski mozak moze da stvori neko bice, ako ne postoji "nesto" sto bi ga podstaklo na to, ne moze masta da radi bez neke osnovne idejeuser posted image

clock-img

13.04.2011, 22:33

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ne znam da li ste čitali nešto o tome, ali imaju recimo zapisi na zidovima lokaliteta Maja i Inka koje prikazuju neke objekte koji mogu biti letilice.
Zanimljivo je i da postoje npr. stare civilizacije koje su na različitim kontinentima razvile ista oruđa, ista saznanja itd., a bez (nama znane) međusobne komunikacije.
Čak mi je neko naveo da i neki delovi iz Starog zaveta sadrže nagoveštaje nekih kontakata, a te iste delove možete naći i u npr. Vavilonskim mitovima.

clock-img

13.04.2011, 22:33

clock-img

Anoniman

NM nemamo mi tehnologiju dovoljno razvijenu da istrazimo svemir,

A zašto vanzemaljci imaju tehnologiju da stignu do nas?

clock-img

13.04.2011, 22:35

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

IZVORNA PORUKA: Tash

zato sto vazi ono decije pravilo:"tudje je uvek bolje"user posted image

clock-img

13.04.2011, 22:35

clock-img

marija32

pencil-img

1413

IZVORNA PORUKA: Tash

Zato sto vode poreklo od Cak Norisa!

clock-img

13.04.2011, 22:36

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

NM da nisi citala knjigu DVANAESTA PLANETA mozda?

clock-img

13.04.2011, 22:36

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

Ne znam da li ste čitali nešto o tome, ali imaju recimo zapisi na zidovima lokaliteta Maja i Inka koje prikazuju neke objekte koji mogu biti letilice.
Zanimljivo je i da postoje npr. stare civilizacije koje su na različitim kontinentima razvile ista oruđa, ista saznanja itd., a bez (nama znane) međusobne komunikacije.
Čak mi je neko naveo da i neki delovi iz Starog zaveta sadrže nagoveštaje nekih kontakata, a te iste delove možete naći i u npr. Vavilonskim mitovima.

Stare civilizacije su mnogo misticnije, inteligentnije i naprednije od danasnjeg, nazovi razvijenog sveta.

clock-img

13.04.2011, 22:41

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

NM da nisi citala knjigu DVANAESTA PLANETA mozda?

Nisam. Ali ako je ovakva tematika, rado bih. user posted image Autor?