PRETRAGA
Pronađi tekstove, video sadržaje, forum...
NAPREDNA
Gde da tražim
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravio/la si lozinku?
Učlani se
Ili
Izaberi nadimak:
E-mail:
Upiši lozinku
Ponovi lozinku
Klikom na Prijavi se, slažete se i potvrđujete da ste pročitali Uslove korišćenja, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Hvala svima.I ja čestitam svima koji su slavili.Nisam videla juče ovu temu.❤
Srećna nam slava, Sveti Đorđe! Moj kolač < Poruku je uredio dunja RR -- 6.5.2022 13:57:49 > _____________________________310 poljubaca vrelih prosuću po licu tvom 310 poljubaca nježnih ... Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije. Šekspir
Srecna slava Dunja! Srecna slava Flam! Srecna mi devojacka slava!
Hvala vam.Dunja,prelep je kolač.Ivanka,to je i moja devojačka slava.Neka nam je svima srećna slava.❤
Srecna slava devojke! Dunja super ti je kolac
Srecna nam slava ❤️ _____________________________Jer smo tako u mogućnosti!
Srecna slava ❤️ _____________________________Jer smo tako u mogućnosti!
Hvala Ivana,takođe!❤️
Hvala Ivana i Flam, srećna slava takođe ♥ _____________________________310 poljubaca vrelih prosuću po licu tvom 310 poljubaca nježnih ... Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije. Šekspir
Hvala Dunja.❤️
Hvala,Ivana.Srećna slava i tebi,kao i svima koji danas slave.Prijatan ručak.Sedoh da vam se javim.Uskoro nam stižu gosti.Pozdrav svima.❤️
Srećna slava Ivana, Flamingos, i sve ostale devojke koje slavite, da u zdravlju slavimo puno godina _____________________________310 poljubaca vrelih prosuću po licu tvom 310 poljubaca nježnih ... Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije. Šekspir
Hvala,Dunja.Srećna slava i vama,kao i sima koji danas slave.Prijatan ručak.❤️
Da li su vam roditelji pomogli u odgoju vaše dece?
Porodični odnosi
Ako si i ti ta mama koja je rešila da ostane kod kuće, ovaj tekst je za tebe.
Odgoj i razvoj
Devojčica Dunja Necić i još jedan maloletnik pronađeni su ove večeri u vozu na relaciji Beograd -...
Vesti
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...