Poslednji tekstovi

Mama, nikada nećeš zažaliti što imaš još jedno dete
Jer čim tvoje dete dođe na ovaj svet, ono će ukrasti delove tvog srca za koji nisi znala postoje.
Mama posle porođaja

Povodom Dečje nedelje, dva filma po ceni jednog
MCF MegaCom Film i odabrani bioskopi pripremili su specijalnu akciju za najmlađe povodom Dečje ne...
Promo objava
Bioskop

? Juče preko dana je bila super , ručkala na 3 sata , spavala , ma milina . Kako padne noć - haos . Nije gladna , jela je lepo svu noć , kaka zlatnožuta , ali nema šanse da zaspi . Jede , umiri se malo u krevecu i onda počne da plače . Nisam videla klasnično grčenje nogu , ali ima neke grimase , i spruži none pa ih skupi , nekako vidim da je nešto muči . Opet smo bili budni skoro celu noć
. Rekla sam da je jela u proseku 60 , što mog mleka što dohrane . Smiri se kad se najede , ali uopšte nije htela da zasp ii kad zaspi brzo se probudi plačući . Šta da radim ?
Ne znam od koliko može Nurse harveys sirup (znam da ne može od rođenja), ali ja se kunem u njega.
Za neke preparate ne znam nisam ih nikad koristila,reci ce ti zenice koje jesu .. Koristila sam i koristim jos uvek Hippov caj za dojilje,o njemu sve najbolje