Poslednji tekstovi

Šta da radite ako dete dobije gliste?
Sama pomisao da Vaše dete ima gliste stvara osećaj zabrinutosti iako u najvećem broju slučajeva n...
Zdravlje i bezbednost

Roditeljima je potrebna dozvola za presvlačenje bebe
Većina roditelja pokušava da tu radnju obavi što je brže moguće - ali pojedini naučnici sada tvrd...
Sve o bebama

mislim ok cekam je, rekla mi je da odradim neki search bez posebnih specifikacija. Sto ne volim takve ljude. Ako hoces asistenta onda valjda treba da ga uputis STA ti treba od njega, a niti je naglaseno u oglasu niti je ona rekla treba mi to i to. Uopstena informacija meni nista ne znaci.Cekam je da je pitam koliko sati na dan sta su moje obaveze i td. Ona kao da vec smatra da radim za nju kao da ja ne treba da odlucim da li cu ili necu
da covek odlepi nekad na ove Amere.
. U principu pristadoh da radim jer je fleksibilno radno vreme. Pritisnem pauzu kad hocu i to mi odgovara. U principu cu gledati da za nju radim prepodne a za mog sefa popodne. Super mmi je sto kod nje nemam veze sa klijentima pa ne moram uopste da budem dostupna tokom americkog radnog vremena.
ja znam da radim sa photoshopom, jel traže često kontakt i preko skajpa ili je većinom to preko poruka? Jer onda bi mogla da se snađem.