Poslednji tekstovi

UKC-u Tuzla: Majka donirala bubreg kćerki
Multidisciplinarni transplantacioni tim UKC Tuzla uspešno je izveo drugu ovogodišnju živu srodnič...
Zdravlje

Ako si stalno umorna, ovo je prvo što treba da proveriš
Sideropenijska anemija se razvija postepeno, najpre se troše rezerve gvožđa, a tek kasnije dolazi...
Promo objava
Zdravlje

ja sam iz tvog posta zakljucila da ti nisi skontala da su se tarik i ajla dogovorili da ko fol on nju ocinkari da bi ona dosla do svog dragog da bi mu se osvetila i njega ocinkarila muslimanskoj vojsci. Vidi ja jesam vidjela ljubav s njegove strane vise. On je ubio svog vojnika radi nje. Zatim imala je i da jede i da pije i da se lijepo obuce. To je sve ljubav zar ne. Ni on nije zelio da se bori ali je bio pod uticajem svoga oca. Meni se iskreno film ne svidja zato sto je bas niskobudzetni a ni glumci mi nisu nesto odnosno po meni su jako lose glumili. A scene mi nisu toliko strasne najgora mi je ono sto se desilo sa bebom i zbog toga mi se isto sam film gadi.
Ne znam kako je to moguce. Andjelija je u mojim ocima samo jedno anoreksicno kljuse. Da su je hranili cukaricki Cigani bila bi ugojenija. Strasno i bljaks
Za mene je recimo Andja jedna od najljepsih glumica, ali pametnije joj je da se drzi glume a rediteljstvo treba da prepusti ljudima koji sto znaju da odrade.
li neka se drze svoga a mi Srbi Bosanci i Hrvati znamo najbolje sta je bilo i kako je bilo...Andzu postujem kako glumicu pa hajmo reci i kako redateljicu ali ima ona gde drugo da pise ratno-ljubavne price npr.u Afanistanu ili Iraku ili negde drugdje gdje je njen narod siluje i ubija...neka nama nas...