writing-img

RE: Da se smejemo našoj deci... :-)

clock-img

26.03.2009, 11:30

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

zille, nasmeja me to za kucu a jos bolji je tvoj muz kada mu rece da jeste kuca user posted image

clock-img

26.03.2009, 11:59

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

evo, sada me muz podseti jos jedne provale naseg sina, imao je oko 2,5 god: nabraja on (sin) cije je ununče(unuče)-ja sam babino ununče, dedino ununče, Sašino ununče (moj brat) i Culikino ununče (pas) user posted image

clock-img

26.03.2009, 12:03

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Uživam u vašim postovima!!! user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

26.03.2009, 12:13

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Danas sam pukla od smeha.... nisam mogla da stanem....

Perem ja suđe... otvorena su bila vrata od dnevne sobe ka dečjoj sobici... i zaboravila sam zatvoriti vrata od kupatila. Čujem ja neko utrčava u kupatilo, čuje se noša (stoji tamo na podu uz kantu za smeće i jednu kantu za novine / papir) ... i ja odoh da pogledam ko je....

KAD ONO ...

sedi Maja na noši... u rukama raširene novine....
kaki i čita user posted image user posted image

... slikala sam je... ja mislim da ćemo se toj slici smejati do kraja života!

clock-img

26.03.2009, 12:44

clock-img

Anoniman

Dosla nama drugarica iz drugog grada u goste, pa smo mm i ja smislili da izadjemo sa njom u grad uvece. Objasnili smo detetu kako stoji situacija i odveli ga kod svekrve i svekra na nocenje. On je tamo svekrvi zabrinuto ispricao "dosla neka luda Sanja i mama me oterala od kuce"user posted image

clock-img

03.04.2009, 00:30

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Bili smo danas na igralistu, i jedan decko od oko 6 god kaze mom sinu da je beba, na sta moj sin odgovara "nisam beba, spavam u velikom krevetu", ljubi ga mama, a najzanimljivije od svega  je sto se svo vreme buni sto smo ga, pre oko nedelju dana, prebacili iz krevetca u veliki krevet, a sada je taj isti krevet dobar kao argument da nije beba..

clock-img

03.04.2009, 00:37

clock-img

kumara

pencil-img

1426

Jooooj srce!!! user posted image

clock-img

11.04.2009, 12:35

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

peva moj sin malo pre pesmicu "zakleo se bumbar u cvet i u med.." ali on peva "zapleo se gumbar.." user posted image

clock-img

11.04.2009, 19:49

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lilly.79

peva moj sin malo pre pesmicu "zakleo se bumbar u cvet i u med.." ali on peva "zapleo se gumbar.." user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.04.2009, 17:09

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Evo jos jedne "ideje" mog sina: sada je odlucio da je veliki i sam se oblaci, jedino ne zna kratke carapice (dugacke je naucio) okrene ih naopacke-peta gore i ja mu objasnjavam "Ovo je peta i ona ide dole" a on me zeza "A ovo je šesta" user posted image

clock-img

24.04.2009, 21:12

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Luka: "Što ne kupiš Plantikač da ti kada bude čista i blistava?" Plantikač je izmišljena reč za wc sanitar. On često tako izmisli reč za nešto. "U gadnu je ćila" ja fraza za nešto gde njih dvojica idu, a ja ni dan danas nisam odgonetnula šta bi to moglo da znači...

Luka sedi pola sata na wc-u i ja ga požurujem:"Hajde, siđi sa wc-šolje, hoću da se kupam!"
Luka:"Ali mama, što hoćeš da se kupaš u wc šolji???"
-Milice, kaži mi kako ti je bilo u školi?
-"kako ti je bilo u školi."

< Poruku je uredio guppy RR -- 25.4.2009 21:37:27 >

clock-img

25.04.2009, 14:19

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Brus Li je Mus Li (musli)

Ene kak sam lepa!

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

13.05.2009, 12:01

clock-img

gracija

pencil-img

615

Sad dok sam ja bila sa vama na crticama,cujem u sobi da Matej stenje a Milica ga tjesi.Udjem u sobu da vidim sta se desava a ona mu stavlja snale u kosu i govori:Pa mora malo da boli,smiri se,moras se strpiti ako hoces da budes lijep.Kad sam joj poslije desetominute price "objasnila"zasto djecaci ne nose snale ona odgovara:Ali mamaaa,njemu bas lijepo stoje snale i mnogo je zgodan sa njimauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2009, 12:02

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

user posted image user posted image user posted image user posted image  Slatkisi mali.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

13.05.2009, 12:03

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image divna je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2009, 00:51

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: Zille

Pecemo mi jagnje na raznju, i kad je bilo gotovo pita moj Laza"tata je l' to kuca". Tata kaze "jeste, hoces da jedes?" Laza bez razmisljanja kaze"daaa" i otkine parce mesa i pojede.

user posted image ...ali, jeste, hoćeš da jedeš?user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2009, 07:17

clock-img

Nanica1

pencil-img

266

clock-img

03.06.2009, 18:38

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Kupujem jutros sinu kiflu i pitam ga koju hoce, lisnatu ili sa susamom, a on kaze "Glistavu" user posted image user posted image user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

03.06.2009, 18:41

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

A jeste li cule za Mindza kornjace user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

03.06.2009, 19:11

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lilly.79

A jeste li cule za Mindza kornjace user posted image

clock-img

03.06.2009, 19:14

clock-img

Tara

pencil-img

648

Uzivam u vasim postovima, andjeli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2009, 09:27

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

pita mene danas Maki:
Mama je l ljudi kad umru i odu na nebo oni postaju avioni?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2009, 09:34

clock-img

prase

pencil-img

1107

Bolje je tako, nego kako je moja nećaka sa 3 godine otišla kod svoje prababe i rekla: "Baba, kad ćeš da umreš, da te zakopamo?" Onda su joj objasnili da ljudi idu na nebo, a ne u zemlju, na neki način... E od tad je htela da vine babu na nebo... Procenilo dete da je prababa tome najbliža, a hoće da vidi user posted image

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

clock-img

17.06.2009, 09:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.06.2009, 15:47

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: prase

Bolje je tako, nego kako je moja nećaka sa 3 godine otišla kod svoje prababe i rekla: "Baba, kad ćeš da umreš, da te zakopamo?" Onda su joj objasnili da ljudi idu na nebo, a ne u zemlju, na neki način... E od tad je htela da vine babu na nebo... Procenilo dete da je prababa tome najbliža, a hoće da vidi user posted image

user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!