writing-img

RE: Da se smejemo našoj deci... :-)

clock-img

15.05.2012, 23:29

clock-img

madre

pencil-img

6600

user posted image
slicno je kod nas, ja ga pitam kako se zoves a on kaze DAuser posted image user posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

15.05.2012, 23:38

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

znaci oni su DA i DE, fantazija user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

15.05.2012, 23:49

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Kaze David meni juce: Mama tane (da ustanem)
Posto znam da izmislja neke gluposti ja mu kazem da ne mogu sad,posle,kad mi bude reko sta hoce.
Popne se on na krevet i kaze :Daki jubi poljubi me i sav se isceri i kaze Mama tane user posted image

A danas u lokalu sela ja za sto na drugoj stolici cerka od mm prijatelja i nema vise mesta.David seo dole na nekoj cevi i kaze :Nema meto
Ja ga zovem da sedi kod mene on nece.Odjednom ustane i baci loptu niz stepenice ja skocim odmah jer mu tu ne dam da ide sam i kazem mu da me saceka ja cu doneti,ja se vratim on seo na moje mesto i kaze mi :Meto ima.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

26.05.2012, 16:12

clock-img

pandina

pencil-img

2039

user posted image

clock-img

28.05.2012, 09:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Lukavstine male user posted image

Ja pre neki dan odem na pijacu i kupim T one plasticne sandale, za plazu,pesak, i tako da nazuje na terasu i sl.

Ima nove patike,i sandale...ali neeee... ona ove nije skidalaaaaa, kad joj ispadne place do bezvesti, na kraju je otisla sa njima na spavanje user posted image

I sinoc ih sakrijem da ih ne bi i u vrtic danas odnela user posted image

clock-img

28.05.2012, 09:28

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image Anck i Danilo se tako vezuje za stvari. Od kad smo kupili patike za cipele neće ni da čuje. I to što je kiša i mokro napolju ga nije ubedilo!

clock-img

28.05.2012, 09:29

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa da, i obavezno sledi ono odusevljenje novim stvarima jaaaaaaaaaaaaoooooooooo user posted image user posted image user posted image
Cak i kad na meni vidi novu majcu, kao npr, juce kad smo krenuli u set_nju , videla na meni novu tuniku i dosla i mazi me i sve vice jaaaooooooooo jepoooooooo!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 28.5.2012 9:30:46 >

clock-img

28.05.2012, 09:32

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image user posted image user posted image I kad obuče novo nema skidanja do večeri!

Juče jedan dečko u parku plače na sav glas. A Danilo ga gleda pa dolazi do nas i kaže: Mamice, tatice, ja sam mnogo dobaj! I mnogo sam lep! user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2012, 11:11

clock-img

Anoniman

Broji Nebojša juče, i stigao do 34 i nastavlja: trideset i pet, trideset i metar, trideset i auto, trideset i bebauser posted image

clock-img

28.05.2012, 11:33

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

user posted image user posted image

evo mog bisera:
prosle nedelje u vrticu dobili zadatak da nacrtaju mamu,tatu i brata/sestru. ms je nacrtao igraliste, park, zgradu i prozor. kada ga je vaspitacica pitala gde su mu ostali, on je odgovorio :" mama je nekad u ovom prozoru ili na klupi, sestra je u parku,a ja sam na igralistu sa drugarima." tatu nije spomenuo. a onda je dodao "tata je uvek na poslu". user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

29.05.2012, 09:25

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

29.05.2012, 09:27

clock-img

lesica

pencil-img

12015

user posted image Genijalni su!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

29.05.2012, 09:28

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

user posted image

Naš biser - ručam juče ja, Lana me gleda, a ja je pitam: "Šta si ti ručala? (moja mama je čuva pa joj posebno sprema) Šta ti je baka dala da jedeš" A ona kaže: "Vodu" user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

29.05.2012, 09:36

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Lenka pre dva dana pokusava da skace sa naslona na krevet,mm sedi i smeta joj. Ona prvo pokusava lepo: "Pomeli se tata! Skloni se! Pomeli se,oće Lenka sa skače!" On se smeje i nece da se mrdne. Zatim L: " POMELI SE KUČKO!" Mm i ja user posted image Od koga si cula to Lenka? Od bake user posted image

clock-img

29.05.2012, 09:43

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

29.05.2012, 09:50

clock-img

pandina

pencil-img

2039

IZVORNA PORUKA: lesica

" POMELI SE KUČKO!"

user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2012, 10:10

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Joj Lesice user posted image  Meni je smešno jer to nije reklo moje dete, a da je moje user posted image
Koja baka je u pitanju? Nadam se da nije sveki user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

29.05.2012, 10:13

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Vidis kako znasuser posted image

clock-img

29.05.2012, 13:02

clock-img

Anoniman

Lenka je toliko gotivno dete user posted image Obozavam je !

clock-img

29.05.2012, 13:03

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Cini mi se da ni nasa drugarica Petra nije daleko user posted image Moramo da ih spojimo i dobijemo hodajucu katastrofu!

< Poruku je uredio lesica -- 29.5.2012 13:04:22 >

clock-img

29.05.2012, 13:14

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

29.05.2012, 13:34

clock-img

minavb

pencil-img

12959

O Lenka kraljiceuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.05.2012, 21:25

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Posto smo koristili onu bebecu stolicu za rucanje, pa se onda razdvoji da imas sto i stolicu, kupimo mi Taci fotelju, da bi beba mogla da ruca u staroj.
I sad...nemoze ona tako lako da se odvikne od nje....
I toliko smo joj nahvalili fotelju, kako je lepa, da je ona stara za bebe bezveze, kako je njena lepa i bla blaa....

I eno je sad spava s foteljom u krevetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2012, 21:49

clock-img

minavb

pencil-img

12959

user posted image Ako joj budete hvalili bicikl...user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

29.05.2012, 22:49

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
I eno je sad spava s foteljom u krevetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image