cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da se smejemo našoj deci... :-)

clock-img

01.11.2013, 09:36

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: m
Vladi je pre neki dan vaspitacica rekla - Ti si moje pile
A on joj odgovorio - Onda si ti kokoskauser posted image

E baš joj je pravo rekaouser posted image ona se o njemu brine kao koka što se brine o pilićimauser posted image

clock-img

01.11.2013, 09:40

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: Didy

Jesi li jeo voće kod bake?
- Jesam.
- Šta si jeo?
- Banane. One male crne.user posted image

meni je ovo apsolutni hit user posted image

clock-img

01.11.2013, 09:50

clock-img

jole82

pencil-img

5141

E dečica su hit sa svojim biserima user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

01.11.2013, 22:48

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19018

Uleće Iva u dnevnu sobu
"Mama gde je Uspavana lepotica?"
Mm: "Hoćeš ja da ti nađem?"
Iva: "Ne pitam tebe pitam mamu" user posted image

Malopre.. prilazi mi i kaže
"Mama mogu da te pitam nešto?"
Ja: "Pitaj"
Iva: "Da li ima zeka i lane na tvoj fe fe fe fon... fe fe... fe fo.. fefe.. fofe... "(pa se počeša po glavi, duboko uzdahnu i reče
"Ima li zeka i lane na tvoj te-le-fon?" user posted image

Iskidala sam se koliko je bila slatka pokušavajući da izgovori pa uspori, počeša se, uzdahnu i reče kako treba.

Sad došla kod mene, uzima knjigu Bambi sa police i kaže, "Ti mi drži knjigu, za svaki slučaj" user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 1.11.2013 22:50:55 >

clock-img

02.11.2013, 13:10

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Uzela sam sinoc Tasinu snalicu za siske i kaze ona meni - Mozes da je uzmes ali da je vratis na mesto! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

02.11.2013, 19:54

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ja: Sta je rekao Vuk Karadzic?
Vuk: Fino se ne prica , samo se izmotava user posted image

clock-img

02.11.2013, 20:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34390

Hahahaha, obožavam ovu temu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.11.2013, 21:54

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

Ja neki dan perem sudje a Una stoji pored mene i kazem ja: idi u boravak sedi na krevet.. a ona meni: ne mogu tedim, ja pitam zasto, a ona kaze KAKIM ZUMES ! :D i da crtani aladin i carobna lampa je MILADIN a ne aladin..user posted image

clock-img

03.11.2013, 11:31

clock-img

Anoniman

samo da znate da grejpfrut vise nije grejpfrut nego gejfut (gayfoot): mama, cedi gejfut!

clock-img

03.11.2013, 11:48

clock-img

mati

pencil-img

6676

Igramo mm i ja neku igricu, i da nam Mata ne bi trazio, instaliramo i njemu na laptop. Dodje on kod nas i zapeo "gde je vas kompir, pronadjite mi kompira, kod mene ima kompir"user posted image Mi se gledamo i nista nam nije jasno. Meni cudno gde je video krompir, plus znam da Mata lepo izgovara krompir.
Na kraju posle pretrazivanja ispalo da je kompir=vampir... I sad ga i dalje svi zovemo kompir...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

03.11.2013, 11:51

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja sam se sinoc dva puta slatko nasmejala svojoj mladjoj devojcici:
Pitam ja kako se zovu mladunci,mame i tate pojedinih domacih zivotinja.KAZE ONA:
mama je svinja tata je svinjac a onda mama je ovca tata je ( pa cuti neko vreme ) i onda kaze Goran ( ovan)user posted image
a posle toga je prala casu i kaze; mama toliko sam je lepo oprala da glista.
A pre par dana me je pitala zasto svekra zovem cale zasto ga ne zoves deka kao ja? Ja joj odgovaram zato sto mi nije deka,a ona kaze pa nije ti ni cale.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

03.11.2013, 11:59

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Anina dva jučerašnja.
Idemo autom na Bled...
A: Mama zašto ja moram da sedim u mom sedištu?
J: Zato što si još mala i ako ne sediš u svom sedištu, moraćemo da platimo čika policajcu kaznu. Kad budeš dovoljno velika, moći ćeš da sediš i napred.
A: Ja kad budem velika ja ću da vozim crveni pežo i živeću u Kranju. Onda ću da dolazim kod vas da se UPOZNAJEMO!
J: user posted image UPOZNAJEMO?

Melje Ana nešto pozadi, pola je ne čujem, pola ne razumem.
J: Ana izvini, nisam te razumela.
A: Pa kako nisi kada sam govorila na sprskom???

I flunked anger management! }:->

clock-img

03.11.2013, 12:05

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19018

Bio mm nocas sa kolegama na nekoj proslavi, vratio se oko 2, i dok se saginje da poljubi Ivu (a ona spava) samo cujes odozdo
"Tata spavaj" user posted image

clock-img

03.11.2013, 15:22

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Tina je fascinirana avionima. Jedan dan tako ona priča o avionima i ja joj kažem: "Malo još da porasteš, vozićeš se avionom." A ona meni kaže: Pa, mogu, mama. Ali, mama, kako ću ja da se popenjem gore, pa ja sam mala!"

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

13.11.2013, 19:23

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

V : mama koliko kosta krevetac?
J: ne znam, oko 100-150 eura, zbog cega?
V: da kupimo bebi krevetac pa da ga sastavim ovde i da beba spava pored mene.
J : ali zar necemo dati bebi tvoj krevetac, ti si sada veliki i imas auto krevet.
V : ne mogu dati bebi svoj krevetac, mozda meni zatreba kada budem ponovo mali pa da ga imam.
J : ali ti vise neces biti mali :-)
user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.11.2013, 19:34

clock-img

serpica

pencil-img

8707

moja mladja cerka i ja pravimo sinoc picu,pomaze mi ona i bas kad smo trebali da je stavimo u rernu ona kaze:"Mama bas je lepa ova picica"user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

13.11.2013, 19:41

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Naučila T. da se prekrsti i to je sad apsolutni hit!

Na Svetu Petku, povedu je moja mama i brat u crkvu, pa posle išli u kupovinu. I tako, negde usput, sretnu moje kumove (koji su krstili mene i brata i venčali naše roditelje. A ti isti kumovi, za nepune 4 god ne nađoše vremena da dođu da vide T.user posted image ) Izvadi kuma 1000din da da T. T. uzima i ćuti. Moj brat joj kaže:"Srce, šta se kaže?"
A T. lepo poče da se krsti:"U ime Oca, i Sina, i Svetog Duha. Amin!!!"user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

13.11.2013, 19:51

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

user posted image Joj Zapkicuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

13.11.2013, 19:58

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Tata kaze Djoletu - Djole, ti si se usr...o!
Kaze Djole - Nisam se usr..o, ja sam se ukakio!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

13.11.2013, 20:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34390

Jooooj iskidah se od smeha hahaha user posted image

Danas ja mutim kolač a Mare uzima telefon, pitam ga koga zove, kaže Bujeta (Vuleta, kumića). Naslonio se laktom na svoju stolicu, noge prekrstio, drži telefon i kaže Doban dan kumo, dode Buje u nas, mama pavi totu! user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 13.11.2013 20:10:37 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

13.11.2013, 20:06

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Jooooj user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.11.2013, 20:14

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Obozavam ovu temuuser posted image
Male mudre glaviceuser posted image

clock-img

14.11.2013, 09:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34390

Jutros Mare kuka kao i svako jutro jer neće u vrtić i kaže meni Mama, ne ide Maje danac u bate, nema cunca, suta ide!

Nema sunca danas pa će sutra da ide kod bate user posted image

clock-img

14.11.2013, 09:58

clock-img

jole82

pencil-img

5141

user posted image Jao duše male sa svojim izjavamauser posted image

Enyoj the silence!

clock-img

14.11.2013, 10:11

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Sta ce dete hoce po suncu u vrtic pametni suuu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3