cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da se smejemo našoj deci... :-)

clock-img

09.03.2015, 13:07

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Eh, šta li je sve u njihovim glavama... Pametnim, malim glavama. A vama, mame, user posted image što odgajate male genijalce!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

09.03.2015, 13:13

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Ono sto je u njihovim glavama mi ne mozemo ni da sanjamo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

09.03.2015, 13:16

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2015, 15:18

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Mila user posted image user posted image
Zapisujem sve u jednu lepu svesku koju mi je poklonila jedna moja dobra drugarica sa porukom da u njoj pišem lepe misli i sitnice koje nam ulepšavaju život pa me inspirisala user posted image

clock-img

09.03.2015, 15:57

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: Anarunika

Zapisujem sve u jednu lepu svesku koju mi je poklonila jedna moja dobra drugarica sa porukom da u njoj pišem lepe misli i sitnice koje nam ulepšavaju život pa me inspirisala user posted image

user posted image user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

09.03.2015, 16:01

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

IZVORNA PORUKA: Anarunika

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2015, 12:51

clock-img

amdn

pencil-img

1598

uvek se smejemo lapsusima kao sto su labavo -lavabo, potsokulja -potkosulja.... kao i izavama mama, tata opet mi porastao pisanjac :)

clock-img

10.03.2015, 12:54

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

hahaha imaju bas lude provale....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2015, 13:20

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Biser od danas : spremam pilece meso za rucak,pita me sin jel to patka,kazem nije,pile je. A jel si ti to isla u lov na pile ?user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.03.2015, 13:32

clock-img

acalukic

pencil-img

188

moji unuci imaju puno dogodovstina i kad bi krenuo da pisem trebalo bi mi par dana

clock-img

10.03.2015, 18:48

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Mama, stavio sam krst ispod jastuka, mislio sam da ce da mi dodje "krstić vila..."user posted image

clock-img

10.03.2015, 19:07

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

user posted image user posted image Hahah dobar je,mojoj Stasi se klati zubic i jedva ceka da joj ispadne pa da dodje zubic vila.Cak sam za sve prethodne zube koji su joj ispali stavljala novcice i uzimala ih ispod jastuka,sve pazeci da je ne probudim user posted image

clock-img

10.03.2015, 19:12

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

user posted image user posted image user posted image dete ti je legenda Mila...

clock-img

10.03.2015, 19:39

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Krstić vila user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2015, 19:42

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

user posted image user posted image user posted image Bravo i za Krstić vilu

clock-img

12.03.2015, 23:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18999

Sedi Iva večeras na kauču posle kupanja i traži da jede:
Iva: Ali mama loše mi koliko sam gladna!
Ja: Evo kad krenu reklame donosim ti nešto.
Počnu reklame donesem joj 7 days kroasane, ona oduševljena pa kaže: Mama, kad se već šetaš, donesi mi i vodu user posted image

clock-img

12.03.2015, 23:41

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

user posted image user posted image user posted image Opasnica Iva....

clock-img

12.03.2015, 23:42

clock-img

mila83

pencil-img

3821

user posted image Kao i moja Mima ! A moj sin danas izmislio rec odbliziti(udaljiti) user posted image

clock-img

13.03.2015, 00:36

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

˝Mama, gde mi je notavna sveska??˝ Notavna=notna. user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

13.03.2015, 07:29

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Iva je genije user posted image

clock-img

13.03.2015, 08:42

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Dusan je krenuo na fudbal i rekao nam je da sad oboje damo otkaz jer on od danas zaradjuje user posted image ...inace korner je kornet a aut tamo gde su slova user posted image

clock-img

13.03.2015, 08:44

clock-img

serpica

pencil-img

8707

user posted image user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.03.2015, 11:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27022

Teodora:"Tata nisi me pomazio".
Mm: "Malo pre sam te pomazio".
Teodora:"Nisam osetila".user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

15.03.2015, 11:51

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ja stavljam skroz svetle, neprimetne ruzeve ili sjajeve, poput labela. Jutros nesto preturam i nadjem neki ljubicasti ruz, bas jaka boja. Stavim, a
D me gleda u cudu. Ja kazem / to je ruz, obojila mama usta. A D- kao neka teta :) Hahaha, neka druga teta je sinonim za sminkanje :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

17.03.2015, 21:26

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****