writing-img

RE: Da se smejemo našoj deci... :-)

clock-img

22.06.2015, 23:50

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Jaaaao, Ivkaaaa, jaooo, djuubreenceeee... user posted image user posted image user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

23.06.2015, 16:01

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18999

Mama, jel tako da deca nemaju puno dlaka na guzi i ispod pazuha a veliki imaju?user posted image

clock-img

24.06.2015, 09:41

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

24.06.2015, 23:11

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

user posted image Da, na žalost! Ivka... user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

04.07.2015, 12:37

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Moj sin gologuz, sa flasicom u ustima, seta u babinim cipelama na stiklu user posted image user posted image

clock-img

04.07.2015, 12:40

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mama, jel tako da deca nemaju puno dlaka na guzi i ispod pazuha a veliki imaju?user posted image

Ahahahahahahahaha user posted image Konstatacija na mestu user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.07.2015, 12:42

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

A moj mali biserko,jutros čim je ustao pita:Mama kada ćemo se bazenisati?user posted image misli čovek kada će se kupati

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

04.07.2015, 13:21

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Moj sin gologuz, sa flasicom u ustima, seta u babinim cipelama na stiklu user posted image user posted image

zamislila sam ga tako i smijem se ko luda user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

04.07.2015, 13:24

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image Ivanka ćerka ti dobro zaključuje

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

04.07.2015, 13:24

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam kupila Teodori divan jednodjelni kupaći,postaviću poale sliku.Naravno nisam joj ga oblačila i čisto sumnjam da ću joj obući ali nisam mogla da mu odolim user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

04.07.2015, 13:26

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mali mis pa ko kaze da su cipele sa stiklom samo za devojcice user posted image
Veki pa lepo reklo deteuser posted image

clock-img

04.07.2015, 13:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jaaao ja pisala u pogrešnoj temi,mogu li modovi prebaciti post u temu kupaći za djevojčice user posted image

clock-img

04.07.2015, 13:30

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: emicaa

Jaaao ja pisala u pogrešnoj temi,mogu li modovi prebaciti post u temu kupaći za djevojčice user posted image

primetila sam user posted image

< Poruku je uredio veselica -- 4.7.2015 13:31:34 >

clock-img

04.07.2015, 13:41

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jao Veselice,kada bih samo imala vremena da zapisujem sve njegove izjave,imala bi materijala za jednu knjiguuser posted image u stilu one Olovka piše srcem

clock-img

04.07.2015, 15:43

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18999

Ova Ivina izjava nije bas za smejanje ali....
"Mama, a sta se radi kad se nema dete?"

(sta rade oni koji nemaju decu, doslo mi da zaplacem user posted image Nema ni 5 godina a vidi i zakljucuje takve stvari, sva sam se najezila)

clock-img

04.07.2015, 16:26

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Jao Veselice,kada bih samo imala vremena da zapisujem sve njegove izjave,imala bi materijala za jednu knjiguuser posted image u stilu one Olovka piše srcem

Ja sam neko vreme zapisivala bisere,imam ih,pogotovo od Milice..steta je to da se zaboravi..ti njihovi biseri nas samo podsecaju na deciju iskrenost i naivnost koju svi zaboravimo,manje vise...i radovanje malim stvarima.Zato volim jako ovu temu user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.07.2015, 21:23

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ivanka kako deca umeju da postave pitanje da se zacudis.Tada shvatis da znaju vise nego sto mi mislimo da znaju.

clock-img

04.07.2015, 22:29

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ova Ivina izjava nije bas za smejanje ali....
"Mama, a sta se radi kad se nema dete?"

(sta rade oni koji nemaju decu, doslo mi da zaplacem user posted image Nema ni 5 godina a vidi i zakljucuje takve stvari, sva sam se najezila)

Da često nismo ni svesni koliko nam deca brzo povežu neke stvari...i kada mi postave tako neko pitanje,ostanem zatečena,ne zato što ne znam da im odgovorim već zato što se začudim kako su te stvari shvatiliuser posted image

clock-img

04.07.2015, 23:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18999

Veceras me pitala
"Mama, sta je to imenica? Patike su na stolu, patike i stolu su imenice jer se oni tako zovu, zar ne? To u stvari ne postoji, samo se tako kaze da su imenice."
Zanemela sam
Znam da je to cula neki dan u nekom crtanom ali njene godine i price koje servira svaki dan su mi toootalno cool kao majci user posted image

clock-img

04.07.2015, 23:16

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma imam utisak da se današnja deca rađaju sa fakultetomuser posted image koliko samo više imaju znanja nego mi u njihovim godinama,ali to je zato što imaju i više izvora informacije koje su im dostupni...mi kada smo bili u njihovim god sigurno nismo učili pesmice na engleskom preko kompauser posted image

clock-img

04.07.2015, 23:18

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ajoj cetiri godinice i vec zna imenice,Bravo za Ivu user posted image user posted image

clock-img

04.07.2015, 23:22

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18999

A kad podje u skolu i kad bude trebala da ih uci ima da koluta ocima dok ja objasnjavam na 1000 primera! user posted image
I bice "a sta ce mi te imenice, dosadne su" user posted image

clock-img

04.07.2015, 23:25

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ne mora da znaci,evo moja A rano naucila neke stvari koje se uce tek u prvom razredu i nije joj bilo dosadno kada ih je opet ucila u skoli.

clock-img

04.07.2015, 23:26

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Iva je šou, pametnica mala user posted image
sve je na mamu user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

04.07.2015, 23:26

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

user posted image user posted image Ivanka tako je meni sada sa mojom ćerom...dok nije krenula u školu sve je zanimalo,a sada kako ide godina za godinom postaje sve nezainteresovanija...