cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: linea negra

clock-img

19.10.2013, 10:55

clock-img

srna001

pencil-img

1328

Ovo je meni dr rekla, nema veze sa babskim pričama već sa hormonima!Ja sam je u prvoj trudnoći imala, rodila dečaka, u drugoj nisam , rodila devojčicu i sad opet imam, nosim dečaka!Prvi put mi je nestala par meseci posle porođaja

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Prica mi prijateljica kako kod njih u Brazilu veruju da ako linija postoji onda se nosi decak. Eto toliko o babskim pricama na raznih kontinentima user posted image

clock-img

19.10.2013, 16:08

clock-img

madre

pencil-img

6600

ja sam je imala i rodila sam decaka, a ima je i moja najbolja drugarica i nosi devojcicu.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

19.10.2013, 16:14

clock-img

madre

pencil-img

6600

i secam se posle porodjaja mi je duuugo stajala, ali mi je manji problem bila linija preko stomaka, nego crn pupakuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

19.10.2013, 16:34

clock-img

mati

pencil-img

6676

Meni se sada pocela nazirati pred krad sedmog meseca... Sada se vec vidi i pupak mi je isto dobio boju... Ali me uopste ne opterecuje.
Posle prvog porodjaja joj isto nisam pridavala posebni znacaj, porodila sam se juna, pa se taman skinula do sledeceg leta. I to sam je istrljala, skidala se kao boja sa mora kad pocne da se skida. Posle dva - tri tusiranja i trljanja je nestala...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

17.07.2014, 23:57

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Pre nekoliko dana sam primetila da pocinje da mi se pojavljuje ova grozota. Imala sam je i u prvoj trudnoci i posle porodjaja sigurno jos 6-7 meseci. Mrzim je i grozna je!!!user posted image user posted image

clock-img

18.07.2014, 09:57

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Meni se u sve tri pojavila tokom poslednjeg meseca. I iznad i ispod pupka. Nestane posle nekog vremena, al se uopste ne secam kad tacno. Trenutno je jos bas uocljiva.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

18.07.2014, 13:48

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: mati

Meni se sada pocela nazirati pred krad sedmog meseca... Sada se vec vidi i pupak mi je isto dobio boju... Ali me uopste ne opterecuje.
Posle prvog porodjaja joj isto nisam pridavala posebni znacaj, porodila sam se juna, pa se taman skinula do sledeceg leta. I to sam je istrljala, skidala se kao boja sa mora kad pocne da se skida. Posle dva - tri tusiranja i trljanja je nestala...

ja uzela alkohol i vatu i sto ti kazes istrljala sam je. Tako par puta i gotovo. Bas kao boja nakon letovanja.

clock-img

18.07.2014, 13:58

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Meni je i pupak dobio boju i pojavila se linija iznad pupka vec u 23-oj nedelji. Linija mi ne smeta ali mi je pupak odvratan, ne mogu ga ni pogledati.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

18.07.2014, 14:02

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ma to se brzo povuce nakon porodjaja ,,sad sam vec zaboravila koliko dugo je bilo potrebno ali ne predugo,,,veci problem mi je pupak koji je ostao onako kao omanji bunaruser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

25.08.2014, 11:20

clock-img

branki*

pencil-img

20828

evo,kod mene se opet nazire ispod pupka,tako da cu je opet imati.imala sam i u prvoj trudnoci,pa se povukla.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

25.08.2014, 11:30

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Ja je takodje imam, ali preko cijelog stomaka, sad se bas vidi.

clock-img

25.08.2014, 12:01

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

U prvoj sam je imala, povukla se brzo...
Sada u drugoj je nemam... nemam pojma od cega to zavisi user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

25.08.2014, 12:27

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ja to nemam, nit sam je imala pre user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

25.08.2014, 17:13

clock-img

erijan

pencil-img

54

U prvoj trudnoci imala. Nestala u neka doba posle porodjaja, nisam ni obratila paznju. Inace rodila decaka. U drugoj trugoj trudnoci se jos uvek ne pojavljuje.

clock-img

26.08.2014, 07:14

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ja sam je imala, isla je iznad pupka, bila je bas tamna i debela, a povukla se par meseci nakon porodjaja. Ona mi nije smetala, vise su mi smetale dlake po stomaku user posted image koje su isto nestale posle.

clock-img

26.08.2014, 07:49

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja sam imala teoriju da se ova linija javlja ako mama nosi decaka i sa bozom to ispade tako.sad se opet nazire,a ja prizeljkujem devojcicu,pa se nadam da ovo nije tacnouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.11.2014, 16:25

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: branki RR

ja sam imala teoriju da se ova linija javlja ako mama nosi decaka i sa bozom to ispade tako.sad se opet nazire,a ja prizeljkujem devojcicu,pa se nadam da ovo nije tacnouser posted image

Tako sam i ja mislila Branki, prva trudnoca bez linije i bila je devojcica, druga trudnoca sa linijom i bio je decak, treca trudnoca devojcica i ipak se na kraju pojavila linija, i evo jos je imam, proslo je dva meseca od porodjaja.

clock-img

21.11.2014, 16:42

clock-img

snezap

pencil-img

96

nisam imala ni u jednoj trudnoci

Moja sreca je dva puta veca <3 Filip i Mihajlo <3

clock-img

28.05.2015, 21:34

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

8 meseci nakon porođaja još uvek imam ovu gadost na stomakuuser posted image Svaki dan je žuljam i još uvek je tuuser posted image user posted image

clock-img

28.05.2015, 22:21

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Kad se ona pojavljuje, otprilike?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

28.05.2015, 22:51

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: Mariya

8 meseci nakon porođaja još uvek imam ovu gadost na stomakuuser posted image Svaki dan je žuljam i još uvek je tuuser posted image user posted image

Nisam ni ja nista bolja, samo mi se sa pupka malo skinula.

Jess ne secam se tacno...sad cu da proverim u ovoj temi..

Eno me par postova iznad, meni se pojavila vec u -oj nedelji

< Poruku je uredio wivern -- 28.5.2015 22:52:38 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

29.05.2015, 07:21

clock-img

tekilica

pencil-img

394

ja nisam ni primetila kada je nestala, sada ste me podsetile da prverim :) , ne opterecujem se oko toga uopste...nestace sigurno svakoj.

clock-img

29.05.2015, 10:02

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Wiv, znaci mogu da je ocekujem ovih danauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

29.05.2015, 10:06

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Cuti mozda je i ne dobijes, ili barem samo pola user posted image

Honey, I'm Home

clock-img

29.05.2015, 10:06

clock-img

Frcokla

pencil-img

619

Evo i ja da se uključim. Meni se linijica pojavila tek nedavno. A sad sam u 30. nedelji.
Baš sam bila pre neki dan na UZ. I dr je rekla da to znači da je sve u redu sa trudnoćom. Ta linija predstavlja isključivo trudnoću i znak je da je sve u najboljem redu! Eto, ja je nisam ni pitala, sama mi je to objasnila videvši da se linija pojavila.

Malo magije. I malo vise strpljenja.