writing-img

RE: Slike naše dečice - V deo :)

clock-img

29.11.2012, 14:22

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

user posted image

user posted image

user posted image

Panta rei

clock-img

29.11.2012, 14:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Jao bojanice, vidi se da je mala opasnica user posted image mislim da se već zna ko je gazda u kući user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

29.11.2012, 14:26

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Preslatka je bojanice user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

29.11.2012, 14:33

clock-img

Cindarella

pencil-img

1506

Ja zaboravim kako se zovem kada vidim Galine okice.Zivote,kao more!Obozavam okatu decu.
Evo i mog decaka.
user posted image
Joj Bojanice,kada se setim kako su crni bili,a vid' sada.user posted image

clock-img

29.11.2012, 14:39

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Cind, kako je porastao user posted image pamtim ga sa onom ludom bebećom frizurom  user posted image

Evo mog pidžamka, umesto u krevet on bi u skitnju user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 29.11.2012 14:41:18 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

29.11.2012, 14:43

clock-img

Cindarella

pencil-img

1506

Vidis Ana,kako brzo rastu...
Ja sam ti vec rekla da je Mare secerlema,i i dalje tvrdim da lici na tebe.user posted image

clock-img

29.11.2012, 14:44

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

snelle, ana, hvalauser posted image

cindi, matija i gala i dalje malo lice. samo je gala plavooka, a matija tamnooki smeker user posted image a kad su bili mali su bas licili sa pank frizurama user posted image

ana, a marko je tako porastaoooo... jao ja sve kontam on jos mali, a vidi ga... medenjak!

Panta rei

clock-img

29.11.2012, 14:46

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

A ja sve mislim da Mateja ima tu negde oko godinu dana, pa se iznenadim kad vidim slike user posted image user posted image
Ana, Marko se jako, jako promenio! Sad mi je još slađi nego kad je bio beba user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 29.11.2012 14:47:28 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

29.11.2012, 14:47

clock-img

Cindarella

pencil-img

1506

Meni lice,pogotovo na poslednjoj slici! I dalje furaju iste frizure.user posted image

clock-img

29.11.2012, 15:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Baš su brzo porasli, prosto mi je žao što neće još dugo biti mamina beba user posted image

Evo vam i jedan klip, čisto da vidite sa kim imamo posla user posted image KLIK

< Poruku je uredio Ana RR -- 29.11.2012 15:13:52 >

clock-img

29.11.2012, 15:34

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

jao ana, evo moja gala se navadila da gleda tvog markauser posted image pucti mi opet maka, toje dugajice deteuser posted image vragolan jedanuser posted image

Panta rei

clock-img

29.11.2012, 15:47

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

user posted image blese male!!

clock-img

29.11.2012, 15:54

clock-img

Cindarella

pencil-img

1506

Aaaa,cuj ti taj glasic!user posted image
Prava sam raspilav mama.user posted image
Ana,uzasno me podseca na M iz tog mrmrm perioda,i on ima zabca na tockice sa kojim je trcao kao vitez kroz kucu, Eto,sad cu i da placem.user posted image

clock-img

29.11.2012, 15:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Cind, verujem ti, ja se tako raspilavim kad vidim slike i snimke od pre par meseci  user posted image toliko brzo se menaju i odrastaju da se plašim da ću nešto propustiti user posted image

clock-img

29.11.2012, 16:01

clock-img

Cindarella

pencil-img

1506

Joj,videces kada pocne da govori. E,onda tek skontas da vise nije mali bebac koji do juce nije znao da upali ton kada se smeje.user posted image Nek' su oni nama zivi i zdravi!user posted image

clock-img

29.11.2012, 16:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Ma naravno, meni je samo žao što vreme neumoljivo teče, dok se okrenemo oni će biti odrasli ljudi (a mi pred penzijom user posted image ).

clock-img

30.11.2012, 09:11

clock-img

ivannna

pencil-img

1481

medenjaci mali!!!user posted image

clock-img

01.12.2012, 11:13

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ha ha ha ha...Ana, kako sam se sad ismejala. Ovo je neki pokusaj japanskog.... Ha ha ha hauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

01.12.2012, 12:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

To samo on zna koji je jezik u pitanju user posted image

clock-img

01.12.2012, 13:21

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

user posted image user posted image user posted image
Odsad otvaram ovu temu kad god se iznerviram! ne silazi mi osmeh...

clock-img

12.12.2012, 22:18

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Andrea i Vukuser posted image
user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

13.12.2012, 16:39

clock-img

adulence

pencil-img

7314

user posted image
evo i nas u nasem kreveticu uzivamo....ljubimo vas sve...

clock-img

13.12.2012, 16:42

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Ijaaaaooo user posted image dusa mala preslatka, kako slatko pajki user posted image
Adulence Iva je preslatka user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

13.12.2012, 17:44

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Adulence user posted image
Predivna je

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

13.12.2012, 18:11

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Adulence user posted image user posted image user posted image user posted image kao andjeo je...medenjak mali..