Poslednji tekstovi

Vaspitač pedofil iz Odžaka osuđen na VIŠE OD 18 GODINA
Podsetimo, I. O. (28) uhapšen je u maju 2023. godine zbog sumnje da je počinio šest krivičnih del...
Vesti

Primitivni refleksi: Skriveni uzrok poteškoća u govoru
Da li se Vaše dete bori sa da održi fokus na zadacima, da sedi bez vrpoljenja ili sa savladavanje...
Promo objava
Odgoj i razvoj

>10na 5, kao 1.rezultat...One 2 terapije sa 4 antibiotika nista nisu uradile. Pojasnjeno mi je da je vrovatno slab imunitet, a moj organizam ureo prepoznaje kao virus i zato sada ne deluju antibiotici. Ne znam sta cu, jer ni HSG, ni VTo...apsoltuno nista ne mogu da odradim...
... A sta ste pili od antibiotika(nisam u toku)?
!Ja jos uvek pijem dosiciklin kao i mm ali dr. je samo meni prepisao terapiju a ja sam mm
!Ne znam zasto nije mm preisao terapiju?!?!Zatim meni je rekao da vec posle tri dana mogu ponovo da radim bris a neke devojke pominju 3-4 nedelje pauze do brisa!!!!!Nisam dobila vaginalete pa se pitam da li sama da ih kupim i koje naravno?????Trebalo je da radim HSG ali sve je odlozeno zbog ureaplasme!I imam jos jedno pitanje da li spermogram moze da pokaze uvecanu ureaplasmu ili se to posebno radi?Poludecu od razlicith misljenja dr. i cekanja!!!!
!Danas radim kontrolni bris pa ako sve bude ok onda HSG!Za vikend mi dolazi i
pa sam nervozna!Drzite mi palceve da ovog puta sve bude ok!
-ovde sam procitala da nema svrhe da se samo ja lecim!Juce sam pitala dr. da li mm treba da uzima terapiju i rekao mi je da je meni vrlo malo povecana ureaplasma i da nema potrebe da mm ima terapiju
da mu se javim pa ce mi raditi neku histeroskpiju ili tako nesto-od srece sto je sve ok zaboravila sam sta je rekao!Hvala svima na podrsci,ljubim vas a sad odoh malo da odspavam!
!Pila sam antibiotike a i mm(naravno terapiju mm sam ja prepisala