Poslednji tekstovi

Vaspitač pedofil iz Odžaka osuđen na VIŠE OD 18 GODINA
Podsetimo, I. O. (28) uhapšen je u maju 2023. godine zbog sumnje da je počinio šest krivičnih del...
Vesti

Primitivni refleksi: Skriveni uzrok poteškoća u govoru
Da li se Vaše dete bori sa da održi fokus na zadacima, da sedi bez vrpoljenja ili sa savladavanje...
Promo objava
Odgoj i razvoj

To nece da mi nasteti. Ja se nadam da mi od 3 tablete doksicilina ( koje sam popila juce i danas ) nece biti nista i da cu moci da budem oplodjena sto bi trebalo da bude juce ili danas. Jer dr kaze da,ako je ovulacija bila 16. potrebno je 5-6 dana da se "desi oplodnja" (to sam ja tako nazvala-ona je upotrebila drugi naziv koji sam zaboravila od silnog uzbudjenja). Nadam se da ce ta ureoplazma nestati ZAUVEK i da cu ovaj mesec ugledati svoje dve crtice...
sto bese pravo oleknuvanje za mene bibejki pred toa se bev uspanicila i toa mnogu duri i se pobuniv za toa kaj mojot lekar bidejki toa se polovo prenoslivi bolesti.Megutoa toj mi objasni deka osven preku polovite odnosi tie se prenesuvaat i na drugi nacini taka da ne e bitno toa sto da receme i jas i mojot soprug ne sme imale drugi partneri mozelo da gi dobijam.Toj nabroja nekoj od pricinite a toa bile: sapunite , vloskite za mesecen ciklus, prasokot za perenje ziletite wc soljite i nekoi slicni raboti.Isto taka mi napomena deka za klamidija najdobro e na se ispita preku krvta odnosno serum so zemanje krv od venata.Toa e negovoto objasnuvanje.
sve devojke su dobro prosle s tim bakterijama, verujem da cu i ja