Poslednji tekstovi

SUTRA počinje elektronska prijava za UPIS DECE U VRTIĆE
U ponedeljak, 2. februara, počinju ovogodišnji konkursi, odnosno elektronsko podnošenje prijava z...
Vrtić

Da li će kupka pomoći vašem detetu da lakše zaspi?
Niko ne počinje dan kako treba, osim ako se nije dovoljno naspavao. San je posebno važan za sreća...
Promo objava
Vreme sa detetom

To nece da mi nasteti. Ja se nadam da mi od 3 tablete doksicilina ( koje sam popila juce i danas ) nece biti nista i da cu moci da budem oplodjena sto bi trebalo da bude juce ili danas. Jer dr kaze da,ako je ovulacija bila 16. potrebno je 5-6 dana da se "desi oplodnja" (to sam ja tako nazvala-ona je upotrebila drugi naziv koji sam zaboravila od silnog uzbudjenja). Nadam se da ce ta ureoplazma nestati ZAUVEK i da cu ovaj mesec ugledati svoje dve crtice...
sto bese pravo oleknuvanje za mene bibejki pred toa se bev uspanicila i toa mnogu duri i se pobuniv za toa kaj mojot lekar bidejki toa se polovo prenoslivi bolesti.Megutoa toj mi objasni deka osven preku polovite odnosi tie se prenesuvaat i na drugi nacini taka da ne e bitno toa sto da receme i jas i mojot soprug ne sme imale drugi partneri mozelo da gi dobijam.Toj nabroja nekoj od pricinite a toa bile: sapunite , vloskite za mesecen ciklus, prasokot za perenje ziletite wc soljite i nekoi slicni raboti.Isto taka mi napomena deka za klamidija najdobro e na se ispita preku krvta odnosno serum so zemanje krv od venata.Toa e negovoto objasnuvanje.
sve devojke su dobro prosle s tim bakterijama, verujem da cu i ja