writing-img

RE: Posteljina za bebe

clock-img

25.11.2011, 14:25

clock-img

Irence

pencil-img

141

Azra,ja sam kupila u Textil-u i jorgan.I to nije bas onaj mali,550 dinara je bio.

clock-img

25.11.2011, 15:25

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Aha, nisam se setila da pitam da li imaju jorgancice. Sva sam nesto bila pogubljena. Kad budem isla sledeci put, mozda do tad i dobiju nove dezene, posto je sad bilo posteljina sa ogradicom samo jedan dezen u plavoj, rozoj i zelenoj boji, a posteljinica bez ogradice koliko hoces i to bas lepe...

clock-img

28.11.2011, 17:16

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

ja zvala textil, ali rade samo do 16h, pa ne mogu sa mm da se uklopim zbog posla..a subotom ne rade..no, rekose mi da u zemnu radi lokal i subotom do 14h.
u decembru cu otici da pogledam i prekrivac neki i posteljinice.

clock-img

28.11.2011, 17:23

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

gde su u zemunu? ja nikako da odem...jos cu se i porodim a da ne odem, cak sam i rekla da niko ne kupuje nijednu drugu posteljinu dok ja ne vidim tu iz tekstila user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

29.11.2011, 08:30

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

maslackic, pogledaj na njihovom sajtu..ne znam tacno..;)
hajde pa da nam javljas!user posted image

clock-img

29.11.2011, 09:00

clock-img

ivas

pencil-img

301

Maslackic, Textilova radnja u Zemunu je izmedju pesacke zone i pijace u onim lokalima [to gledaju pravo na biblioteku.

clock-img

29.11.2011, 10:07

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

skoknucu ja tamo danas, jeste mi na skroz drugoj strani ali volim Zemun user posted image pa vam saljem izvestaj, a ova prodavnica na NBG ,tamo nikako necu moci da stignem imaju cudno radno vreme a ne volim NBG i neide mi se tamo bez mm a...

Jel neko video u textilu da li imaju one kao dzepove sto se vezu za krevetac ?

clock-img

29.11.2011, 20:00

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

jaoc maslackic, ako nadjes te dzacice, obavezno javni! preslatki su!user posted image bilo u textilu ili vec gde...

i javni ako si bila u zemunu!user posted image

clock-img

01.12.2011, 10:17

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

miljkovic

pogledajte u delu gde su posteljine, imaju i dzacic za krevetac..;)
mozda ti se svidi maslackic..

< Poruku je uredio Lilly RR -- 2.12.2011 15:19:30 >

clock-img

01.12.2011, 20:53

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Smeskic, zivim na 5 min od njihove malo prodaje imam i njihov cenovnik ako te zanima user posted image

clock-img

01.12.2011, 20:59

clock-img

bea83

pencil-img

5169

IZVORNA PORUKA: smeskicTB

miljkovic

Ima divnih stvarčica user posted image
Maslačkić gde dodje tačno ta prodavnica? Ja sam u Žarkovu tako da mi je blizu, ako te ne mrzi pusti mi cenovnik na ppuser posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 2.12.2011 15:19:51 >

clock-img

01.12.2011, 21:11

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Dodje u trznom centru na Vidikovcu kod meka ,ali ne onaj veliki nego onaj gde su banke i metro obuca...nadam se da me razumes..

cenovnik je u PDF u posalji mi mail u PP da ti posaljem user posted image

clock-img

01.12.2011, 21:13

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Znam, znam, ima neka velikaaa dečija radnja i još par radnjica, preko puta stanice 37 ka Rakovici, jel da?
Šaljem ti mail na ppuser posted image

clock-img

01.12.2011, 21:13

clock-img

marica983

pencil-img

99

Jel je tačno da bebi ne treba stavljati posteljine jakih boja dok je mala? Negde sam čula to, da treba staviti nežne, blage boje. 

clock-img

02.12.2011, 14:45

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Nikako da odem do Textila...user posted image valjda cu sutra

a za Milo i Malo Bea, pogresna informacija za adresu user posted image lokal se nalazi kod banke inteze prekoputa video kluba Zabac... ka pijaci kada se ide...user posted image

clock-img

02.12.2011, 14:54

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

maslackic, saljem ti na pp mejl;) hvalaaa!
mozda i ja odem sa mm sutra do zemunu, do textila..zavisi od njegovog posla..

ko pre ode, neka javlja!user posted image

clock-img

02.12.2011, 15:18

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

IZVORNA PORUKA: marica983

Jel je tačno da bebi ne treba stavljati posteljine jakih boja dok je mala? Negde sam čula to, da treba staviti nežne, blage boje. 

A molim te zbog čega user posted image Staviš šta se tebi sviđa, samo ćeš uvideti da nežnije boje lepše idu uz "nežnije" bebe, ali to je stvar ukusa user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

02.12.2011, 15:26

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

posteljinu za bebu biras ti , dok ona sama ne pocne da odlucuje...user posted image

Meni se recimo svidjaju sto jednostavnije posteljine, bez previse detalja...i jaaako mi je vazan materijal user posted image

clock-img

03.12.2011, 14:19

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

e, i nisu mi se nesto svidele posteljinice u textilu...Ali zato Kalipsa u ulici u zemunu kod opstine...imaju super posteljinice user posted image user posted image

Mi uzeli neku rozikastu sa medom 2500 i superiska je, samo sto je samo roza bila user posted image

i u zemunu ima prodaja decije posteljine oko 3000 komplet u ulici gde se nalazi i beneton, mislim da se nekad zvala ulica Lenjinova...

clock-img

04.12.2011, 16:01

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

maslackic, a meni se bas svidele u textilu. bila juce.
svideo mi se dezen, zatim sto ogradica nije duboka, da se sroza..

i nema dzacica..cek sada cu vam slicice postaviti:

user posted image

ogradica, jastucnica i jorganska su istog dezena..carsaf zelen..

a ovo je druga:
user posted image

druga strana je na tufnice..
user posted image

jastucic je na linijice..

uzeli smo i dve rezervne jastucnice..

maslackic, slikni tvoju rozeeeuser posted image

clock-img

04.12.2011, 16:07

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Pa strava je user posted image user posted image nisu bile takve u Zemunu, juce...bila dva tri dezena...

da je bar jedna bila kao ove tvoje uzela bih, koliko su?

Jel to stampa po posteljinici?

clock-img

04.12.2011, 16:16

clock-img

ivas

pencil-img

301

Smeskic, ova prva mi je super! Koiko kosta? Nama je sobica za bebu zelenkasta pa bi nam ova bas legla. Mada u Zemunu ni ja nisam videla takvu. Ima ok posteljinica u Karlovackoj ulici u Zemunu, Nikolajevic se zovu, sami siju i prodaju, nisam nigde videla da neko ima takve cene (od 1500 din komplet sa sve ogradicom). Samo stalno dobijaju nove i nemaju uvek iste pa cim vam se svidi dezen uzimajte! Ja uzela jednu po ovoj ceni, obicna je prugasta, zelene, ljubicaste i roze prugice, jednostavna a divna.

clock-img

04.12.2011, 16:20

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

maslackic, verovatno smo mi poranili..meni je i ona sa medama bila lepa, ali sa baldahinom koji ja necu.

ovakoc.cena posteljina je 1800din bez jastucica..2700 sa jastucicem..ali mora jorgancic da se dokupi za obe..

mislim da je veci izbor na nbgd.

na plavoj nije stampa..a nije ni na beloj..obojeno je..materijal..

clock-img

04.12.2011, 16:30

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Smeskic, bas su slatke posteljinice user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

04.12.2011, 18:33

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

kao da nismo bile u istoj prodacnici user posted image ja sam bila oko 13 h user posted image

ja ne volim preterano sarene posteljinice, u textilu nemaju u kompletima carsave sa lastisem ,ova koju sam ja uzela je sa lastisem...

mislim da su bila tri kompleta posteljinica, e sad se secam da je zena rekla da je pre nego sto smo mi dosli prodala dve posteljinice user posted image user posted image

moja ima neku stampu na ogradici onoj sto ide iznad glave i na jorgancicu, kad bih to uspela da skinem bilo bi super, lepa je ali ja bih da je nema user posted image

mm i ja smo trazili da komplet ima ogradicu i carsaf i neki tanj pokrivac....ali takvih nema user posted image kod nas u stanu je vruce jako,pa nam jorgancic nece ni trebati...

< Poruku je uredio maslackic -- 4.12.2011 18:49:10 >