writing-img

RE: Posteljina za bebe

clock-img

24.02.2010, 13:58

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Anita bas je lepa user posted image

Mi smo uzeli onaj  prenosivi krevetac   crvene boje.... koja bi boja posteljine lepo isla sad user posted image user posted image user posted image ja bih uzela nesto univerzalno user posted image

clock-img

24.02.2010, 14:00

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Vidite kakvih posteljina ima ovde.... meni se bash svidjaju user posted image

POSTELJINA  KLIK

Smeshkice jel to u Subotici, jesi bila mozda? Kakve su cene tamo?

clock-img

07.03.2010, 11:26

clock-img

bebaa

pencil-img

105

Gde mogu da nadjem samo donji čarsav za krevetac?

clock-img

07.03.2010, 11:32

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Pogledaj malo po radnjama,ne znam gde zivis ali kod nas toga ima u svakoj radnji.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

07.03.2010, 11:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebaa

Ja tju kupiti materijal za tu svrhu i odneti kod krojachice da mi napravi 4-6 komada... Mislim da mi to ne vredi kupovati u radnjama sa bebi opremom...nego sa posteljinom...user posted image

clock-img

07.03.2010, 15:18

clock-img

bebaa

pencil-img

105

Htela bih da kupim onaj sa gumom, da se lepo fiksira za dusek. Iz Novog Sada sam, sutra idem u potragu...

clock-img

07.03.2010, 17:23

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Novosadjanke gde ste kupovale posteljine? Ja planiram da uzmem sa ogradicom, nekako mi sigurnije da se bebac ne izudara... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

07.03.2010, 18:16

clock-img

Anoniman

Ne znam gde sve ima posteljine, niti kakve su cene, ali sam se oduševila jednom prodavnicom u Železničkoj ulici, kada kreneš od Lilly ka centru, sa desne strane. Baš svašta ima. 

clock-img

07.03.2010, 18:19

clock-img

Anoniman

Ja tju kupiti materijal za tu svrhu i odneti kod krojachice da mi napravi 4-6 komada... Mislim da mi to ne vredi kupovati u radnjama sa bebi opremom...nego sa posteljinom...user posted image

Iskrena da budem, ja kada god sam kupovala posteljinu, čaršav nije išao uz posteljinu nego samo jasučnica i presvlaka za jorgan. Tako da sam ja kupovala čaršave posebno u Ikei, a onda posle, kada nisam bila u mogućnosti da idem u Mađarsku, šila sam. Za sitne pare su na Limanskoj pijaci šili čaršave, one sa gumom, kada uđete sa strane Bul. Cara Lazara, odmah levo, u ćošku je bila jedna radnjica.

clock-img

07.03.2010, 21:06

clock-img

Anoniman

Ja tju posteljinu kupiti u Pejnovicu....s tim da uz obe posteljine dobijam beli chashav.... naravno...josh nekoliko komada tju da sashijem jer mi treba rezerva....

Kod nas ima da se kupi charshav za krevetic....ali zashto bi platila vishe...ako za te pare mogu da sashijem nekoliko komada..... iskrojiti, porubiti i uvutji gumu nije teshko....a i bilo koja krojachica to moze da uradi za male pare....

clock-img

07.03.2010, 21:29

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Htela bih da kupim onaj sa gumom, da se lepo fiksira za dusek. Iz Novog Sada sam, sutra idem u potragu...

Ja sam kupila 2 pamucna sa gumom u Turbo Limacu (U Dubrovniku, ali valjda ga ima i gpre) user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

08.03.2010, 09:11

clock-img

Anoniman

Kod nas ima da se kupi charshav za krevetic....ali zashto bi platila vishe...ako za te pare mogu da sashijem nekoliko komada..... iskrojiti, porubiti i uvutji gumu nije teshko....a i bilo koja krojachica to moze da uradi za male pare....

Ja sam imala neke bele čaršave koji se nisu koristili, i njih je baka presekla na pola i samo porubila, tako da je Luka časkom dobio gomilu čaršava. user posted image

clock-img

08.03.2010, 10:05

clock-img

ljubavce

pencil-img

246

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Verus, ovo je moja ogradica:
user posted image

Alexx, gde si nasla ogradicu? PRELEPA JE !!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2010, 10:08

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ogradicu sam dobila, ali znam da je kupljena u robnoj kući Leto u Bgd-u. Proizvođač je Nek. Hvaalaaa user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

08.03.2010, 10:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ja sam imala neke bele čaršave koji se nisu koristili, i njih je baka presekla na pola i samo porubila, tako da je Luka časkom dobio gomilu čaršava. user posted image

Tako nekako tje da bude i kod mene....bash mi svekrva kaze da ima 2 plahte za francuski lezaj koje su josh zapakovane kako su kupljene....znachi to je vetj 4 charshava.... user posted image

clock-img

10.03.2010, 15:16

clock-img

Markovicka

pencil-img

456

zna li neko gde u ns moze da se kupi samo ogradica za krevetac?
jorgan i jastuk i tako ne koristim, samo mi bezveze zauzima mesto u ormanu.

clock-img

12.03.2010, 16:58

clock-img

Zoka81

pencil-img

768

Ovo je moja posteljina, takvu sam narucila. Uzela sam sarenu jer jos ne znam tacno sta je decak ili devojcica pa ima i plave i roze boje. A i ta mi se najvise svidela. Narucicu i u skroz plavu kad budem videla svojim ocima sta ce biti, ne verujem vise doktorima.

clock-img

12.03.2010, 16:59

clock-img

Zoka81

pencil-img

768

IZVORNA PORUKA: Zoka81

Ovo je moja posteljina, takvu sam narucila. Uzela sam sarenu jer jos ne znam tacno sta je decak ili devojcica pa ima i plave i roze boje. A i ta mi se najvise svidela. Narucicu i u skroz plavu kad budem videla svojim ocima sta ce biti, ne verujem vise doktorima.

user posted image

clock-img

12.03.2010, 17:06

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

user posted image

Bas je slatkouser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

12.03.2010, 18:00

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Evo nasa koju najvise koristimo .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

14.03.2010, 13:59

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Nama se tata pre neki dan pojavio sa ogromnom kesom i ja kada sam videla da je kupio posteljinu raznezila sam se sva! Slatka mi je, skroz sarena, kada je operem slikacu i okaciti. Ovih dana cu da idem da kupim i neku jednobojnu i tako! user posted image user posted image user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

14.03.2010, 20:25

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Juce smo kupili posteljinu ...crvenu sa tvitijima.prelepa je.... jos u jednoj radnji nadjem jedan jastucic istog dezena... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jedva cekam da je operem i stavim ...cim postavim uslikacu kako je preslatka user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2010, 20:54

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

za sve Novosadjanke koje traze posteljinice imate u radnji Mrvica na novom naselju krecu se od 1400 pa nadalje,imaju dosta dezena i mozes da biras bude gotovo za dva dana

clock-img

15.03.2010, 10:23

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

za sve Novosadjanke koje traze posteljinice imate u radnji Mrvica na novom naselju krecu se od 1400 pa nadalje,imaju dosta dezena i mozes da biras bude gotovo za dva dana

Shto ne reche ranije.... user posted image

Mi u subotu bili u ns i kupili posteljine.... jednu svetlo roze...i jednu ciklama boje... slikatju popodne...pa tju vam pokazati user posted image

clock-img

15.03.2010, 10:31

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Smeshki, uzeli ste dve punjene posteljine?

Ja sam jedino duplirala podmetace, carsave i cebence....???