Poslednji tekstovi

10 najstresnijih odluka koje čovek donese tokom života
Neke odluke donosimo gotovo automatski – poput toga šta ćemo danas večerati – dok druge nose dale...
Vesti

Šta vreme kada kitite jelku govori o vama?
Bez obzira da li počinjete sa prazničnim ukrašavanjem u novembru, početkom decembra, čim se leto ...
Novogodišnji i Božićni praznici

Mina gde si našla prizmin, za slučaj da ga ne nađem u ns da znam gde da šaljem brata ili sestru da mi kupe?
povucen sa prodaje i kupili digitalni medisan.Kolko je dobar videcemo.Narucila sam mami iz Mk da mi donese stari dobar zivin toplomer ako tamo ga ima.
imam digitalni za oralno merenje ali kada sam bolesna izapusena nema sanse da bez disanja izdrzim tih par sek da izmerim . i do sada su uvek pokazivali istu T pri merenju, ali sad mi treba jedan za bebu....
Iako imamo i takav i digitalni za uvo i imali onaj kao trakicu za celo (taj ima rok trajanja) ovaj digitalni mi je i za kuci i uvek u putnoj apoteci i najvise mu verujem. I za uvo je super, posebno da nocu dete ne bi uznemiravali, ali je glomazan za poneti... Ali kuc-kuc ni mi ih nismo vise od par puta koristili, drugi sam uzela da imamo jedan kod kuce, drugi ako treba u pokretu.