Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Kod nas u Pozarevcu je bas ocajan izbor. Tako da smo morali da se odlucimo za Ciciban. A, ko zna kad cemo da idemo za Beograd. Kad odemo pretpostavljam da cu morati druge da joj kupim.
Mislim da oni imaju i patofne, a JEca je hvalla dr Luigi, i meni su se činile ok, ali N sad nosi papučče, neće zepice. Evo tih grubinovih koje sam želela
u stvari, taj model drugi dezen, jedino u šta je nogu mogao da uvuče, a da nije sa uloškom i tvrdog đona, što ovde ima na raspolaganju, tj. što je bilo od brojeva. a mislim da ću za vikend da ih operem i ponesem u jaslice, pa onda da gledamo šta ćemo još za napolje da kupimo, videla sam neke ciciban sad ima, meke isto baš, malo više gume okolo, ali taman sad kad krene svežije. inače ove gore uhvatismo na sniženju bile su oko 25eura, dok sam se ja premišljala koji broj da uzmemo, oni dali popust, pa prođosmo za oko 17.