IZVORNA PORUKA: *Alexx*
Bebilina, druga nisam ni gledala. Pošto sam znala parametre koje hoću (isofix, i dobre ocene na testovima), sve ostalo je premašivalo naš trenutni budžet. Cybex je racionalna kupovina, tu nema šta. Prethodno AS nam je bilo MaxiCosi, ali nisam gledala MaxiCosi 15-36kg, bilo mi je preskupo, pa nisam htela da se opterećujem
Alexx izgleda da smo se istim parametrima vodile

Ja sam obavezno za tu grupu htela isofix i izbor mi se po teatovima sveo na Cybex, Maxi Cosi i Concord Transformer. MC novi FeroFix me je totalno razocarao jer je sediste nekako tanko i klimavo, naslon kad nije fixirano slobodno seta napred-nazad i nikakvu sigurnost ne odaje

Concord mm nije hteo zbog njegove silne elektronike, sto znaci mogucnosti vise da nesto krene po zlu. Nije nam bas nuzno da se sediste na dugme podesava, nije obavezno
Zato smo se odlucili za Cybex.
A sto se cena tice mislim da je jedino Cybex usao u Srbiju sa cenom koju ima svuda u svetu. MC su tamo 20-30% skuplja, Concord se novi i ne moze naci. Tako da kad smo mi kupovali MC i Cybex su bili priblizni sa cenom, na MC smo mogli iskoristiti i 20% popusta, ali nam se nikako nije dopalo.