cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kineski kalendar za određivanje polova

clock-img

04.09.2009, 07:41

clock-img

Nanica1

pencil-img

266

Kod mene pogresio! Trebalo je da bude devojcica a ono ispao decak!

clock-img

04.09.2009, 18:43

clock-img

Baby boom

pencil-img

21

Ja sam se nadal da će i meni da pogreši, ali ispade tasčno, dečak je! Sad se radujemuser posted image

clock-img

04.09.2009, 18:46

clock-img

cicko

pencil-img

982

Joj, meni je pogresio... Rekao kalendar da ce biti devojcica, kad ono... prvo pa musko!user posted image

clock-img

04.09.2009, 19:50

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

kod mene je pogodio ispala je devojcica

clock-img

04.09.2009, 23:56

clock-img

Baby boom

pencil-img

21

Ili pogreši ili pogodi, treće nema user posted image . Mislim da je u pitanju čista budalaština.

clock-img

05.09.2009, 09:46

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Kahm pa ovako...ja opet gledala i kaže dečak a giška kaže devojčica...tako da - pogrešio user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2009, 12:29

clock-img

Jelena81

pencil-img

285

Ja rodila devojcicu a pise da sam trebala decaka... ocigledno nas ima puno koje spadamo u onaj 1% pogresenog tumacenja...

clock-img

05.09.2009, 12:31

clock-img

simke

pencil-img

2713

Meni pogodio deckouser posted image

clock-img

05.09.2009, 12:55

clock-img

Coka011

pencil-img

39

Meni je omašio, piše devojčica, a ja nosim dečaka, base dr tako kleo na uz pošto mu ni ja nisam verovala, tj bila sam zapanjena

clock-img

05.09.2009, 12:58

clock-img

Anoniman

Meni je pogodio i mojoj drugarici - obe cekamo decake! user posted image  

clock-img

05.09.2009, 13:06

clock-img

nina83

pencil-img

533

Meni pogodio, bice devojka.. Bar su mi tako potvrdili na UZ.. user posted image

clock-img

13.09.2009, 15:41

clock-img

aleksandraz

pencil-img

221

Za prvoto mi pisuva dekake bide masko sto ne e tocno bidejki imam zensko a za vtoroto se uste ne znam.

clock-img

25.11.2009, 16:06

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Kazu Kinezi-devojcica.Pa, videcemouser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

25.11.2009, 17:53

clock-img

Anoniman

meni je kineski rekao da je decak a ja nosim devojcicu (makar tako kazu) user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2009, 18:01

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Kahm pa ovako...ja opet gledala i kaže dečak a giška kaže devojčica...tako da - pogrešio user posted image user posted image user posted image user posted image

evo sad sam unela datum rođenja bebe i čajniz kalendar  kaže

Stari Kinezi su predvideli da će vaše dete biti::
devojčica

clock-img

25.11.2009, 18:02

clock-img

Trudi

pencil-img

97

I meni omašio user posted image

clock-img

25.11.2009, 18:02

clock-img

Verus

pencil-img

11942

I meni omasio!  Kaze musko, a mi cekamo devojcicu!  Hahahah nemaju bre Kinezi pojma!

clock-img

25.11.2009, 18:04

clock-img

Anoniman

veruuuuussss!!!!!!!!!! cestitam, nisam znala da je curica. bas mi je drago, znam da ste htjeli curicu! jupi!!!!!!!!!!
btw meni je kalendar pogodio.

IZVORNA PORUKA: Verus RR

I meni omasio!  Kaze musko, a mi cekamo devojcicu!  Hahahah nemaju bre Kinezi pojma!

clock-img

25.11.2009, 18:06

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image  ja jesam, a mm je navijao za decaka, ali nacula sam ga juce kako prica telefonom sa drugom (bio je u garazi, a ja u kuci), i kaze "Jesam ti reko da je devojcica??  A jesam? Daaa, devojcica je user posted image ".  Bas mi bilo slatko, mislim se: nije bas onda tolko razocaran!

clock-img

25.11.2009, 18:09

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image
Ma slusaj, ima da je obozava, jer su djevojcice uvijek vezanije za oceve. ja i mm setamo danas, i on meni kaze kako bi bas bas bas volio da ima curicu. A i dok sam bila trudna, znas da smo na curicu i navijali.
E tako, dakle ta mala crvuljce je davidova nova cura, da se zna! user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image  ja jesam, a mm je navijao za decaka, ali nacula sam ga juce kako prica telefonom sa drugom (bio je u garazi, a ja u kuci), i kaze "Jesam ti reko da je devojcica??  A jesam? Daaa, devojcica je user posted image ".  Bas mi bilo slatko, mislim se: nije bas onda tolko razocaran!

clock-img

25.11.2009, 18:09

clock-img

Anoniman

evo sad sam unela datum rođenja bebe i čajniz kalendar  kaže

Stari Kinezi su predvideli da će vaše dete biti::
devojčica

Trcko, pa ti si tu??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2009, 18:12

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image  joooj sto ce ona imati momaka!  Morace mm da kupi pusku!  Znas da je rekao, vec sam negde pisala:  "Devojcice je teze odgajati.  Da je decak-imam samo jedan penis o kojem moram da se sekiram, a ovako: ovako, cu imati puuuno njih o kojima cu morati da brinem!!!"  Kad nisam umrla od smeha!  Pa me pita:  "a kako ja da znam da sam dobro ocistio kokicu kad joj menjam pelenu???  A ja mu kazem da cu  mu sve pokazati, i da mora uvek dobro da je ocisti ili opere jer devojcice lakse dobijaju urinarne infekcije.  A on cuti, cuti pa kaze:  "a kako cemo mi znati da ima infekciju??? mislim kad ne moze da nam kaze???user posted image  Ajme muke zive!  Al mislim da se boji da ce da ga vrti oko prsta ko i sto ce biti!  Ja cu biti vestica cini mi se, stroga i tako to....

clock-img

25.11.2009, 18:13

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Trcoooouser posted image  kako Anica?

clock-img

25.11.2009, 18:21

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Ma meni kinezi rekli devojcica a ono decak!Nemaju oni pojma.Moj muz jako zeleo devojcicu,ali sta je tu je,neka sve bude u redu,a muz ce na popravni!user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2009, 19:02

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

tu sam tu sam, leškarim i prikučila komp, i mislim se kako porođaj nije ništa spram ove rane od šivenja, al i to će prođe posle ćem skroz na skroz uživam u mojoj devojčiciuser posted image