cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pelene ...

clock-img

22.03.2011, 08:32

clock-img

usamljena

pencil-img

756

Mi vec mesec koristimo Lumpi. Da li sam zadovoljna? Pa tako tako. Koristili smo babylove jaaaako dugo i bila prezadovoljna. Onda se user posted image pocela buditi mokra, a tako je bilo i po celi dan. Urin izadje negde sa strane. Citala sam i vidim da Trcosava koristi L, 'ajde reko da probam.
Lagane jesu, ona guma oko noge nije mnogo jaka, ali ih menjam svaka 2 sata! U suprotnom i iz njih prodje. Ne zadrzavaju tako mnogo tecnosti kao recimo bl ili pampers. Nemaju nikakav odredjeni miris i ne ostaju one kuglice od gela po kozi.

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

30.03.2011, 14:37

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ove francuske su odlicneuser posted image user posted image user posted image
samo nesto mi je cudno... sada kada smo kupili novu turu, na pelenama ne pise beauty baby, nego baby dream... i na ovima su slike razlicite, a na onim je bila jedna ista... uopste ne kontam

clock-img

30.03.2011, 14:44

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Koje su te francuske?

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

30.03.2011, 14:48

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

neka nova radnja se otvorila u zru... pise samo zemlja porekla francuska, proizvodjac celluloses de broceliande i uvozi kraljevo

clock-img

30.03.2011, 14:48

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

a ovako pise samo bebi pelene i velicina..

clock-img

30.03.2011, 22:41

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

Jel probao neko babylove, što ih ima u dm-u?

clock-img

30.03.2011, 23:06

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam koristila baby love,dvojka mi je bila odlicna ali trojka nije nikakva,jako smrde i propustaju

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

31.03.2011, 09:43

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Da ponovim po 68-i put, ja sam baby love pelenama prezadovoljna! Ne smrde ni jedne (smrdi urin i kaka, ali pelene ne smrde), prirodne su... ma milina!

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

31.03.2011, 09:55

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Da ponovim po 68-i put, ja sam baby love pelenama prezadovoljna! Ne smrde ni jedne (smrdi urin i kaka, ali pelene ne smrde), prirodne su... ma milina!

Potpisujem.ja kombinujem b.love i pampers,kada mi je gde blize da kupim!B.love sam i sa Nadjom koristila,i super su mi!user posted image

clock-img

31.03.2011, 10:23

clock-img

SareniVrabac

pencil-img

532

mi koristimo babylove i bas smo zadovoljni... necemo menjati

clock-img

31.03.2011, 11:21

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Definitivno najbolje i dopada mi se sto oko noge imaju onaj dvosturki unutrasnji karner (ne znam kako da drugacije imenujem), tako da stvarno nista ne prodje kroz pelenu. A mogu reci i Puffies su mi odmah posle Babyloveuser posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

31.03.2011, 11:47

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja bas zelim da probam te puffies, ali u zru nemauser posted image
inace ove francuske su mi najbolje od svih, stvarno.... neuporedivo bolje od pampersa, a jeftinije su. samo ne znam da li se mogu nabaviti i u nsu i bgu..

clock-img

31.03.2011, 11:56

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Jovice ajde stavi sliku pelena kada mozes da vidimo koje su!

clock-img

31.03.2011, 11:56

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

jovicaa, ja nisam vidjala te pelene sto spominjes, cak i Puffies nema svuda, ako imate Lilly vidi tamo, ja sam ih tamo uzimala.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

clock-img

31.03.2011, 23:01

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

Stvarno puno pohvala za babylove.Probaću ihuser posted image

clock-img

31.03.2011, 23:03

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

lele jesu to one baby love sto se dobijaju u dm-u??
meni su te pelene user posted image ..mnogo tvrde nesto...nisam uopste bila zadovoljna ...kako sad to?
a pre neki dan smo kupili one be-be da probamo......strava su...mislim pelene za jednokratnu upotrebu su,..jednom kratko piski i bacis ih jer je sav mokar user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

01.04.2011, 00:03

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

gledala sam u lilly-iju ali nema trojke, mada toliko sam zadovoljna ovim novim da ni ne bih eksperimentisala.
izabrala sam bas ovu zato sto je na slici traktorcic, bilo mi je jako simpaticnouser posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

03.04.2011, 17:03

clock-img

zmajeva

pencil-img

94

Drage mame,

gde se kupuju te tetra i svedske pelene? Ima li ih u Aksi?
Na onom spisku sta treba sve bebi prvih dana pise 30 kom tetra pelena i 10 komada svedskih?
Meni se cini da je to mnogo, al' ja jos pojma nemam.user posted image
I koliko se one koriste uopste?

www.kreirajzivot.com

clock-img

03.04.2011, 17:18

clock-img

Ana RR

pencil-img

34391

Zmajeva, možda će ti ove teme pomoći

Kamperski vodiče za porodilište KLIK

Potrebna i nepotrebna oprema za bebe KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.04.2011, 18:41

clock-img

Ana007

pencil-img

589

IZVORNA PORUKA: zmajeva

Drage mame,

gde se kupuju te tetra i svedske pelene? Ima li ih u Aksi?
Na onom spisku sta treba sve bebi prvih dana pise 30 kom tetra pelena i 10 komada svedskih?
Meni se cini da je to mnogo, al' ja jos pojma nemam.user posted image
I koliko se one koriste uopste?

Ima ih u Aksi.user posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

clock-img

03.04.2011, 19:10

clock-img

zmajeva

pencil-img

94

Ana RR, hvala, citala sam te dve teme, al' sam citala i onu o sirokom povoju i da je to zastarela metoda koja se jos uvek primenjuje samo kod nas. Te ne znam da li su mi uopste potrebne!?user posted image
Ana007, hvala.user posted image

www.kreirajzivot.com

clock-img

03.04.2011, 19:44

clock-img

minna

pencil-img

3196

IZVORNA PORUKA: zmajeva

Ana RR, hvala, citala sam te dve teme, al' sam citala i onu o sirokom povoju i da je to zastarela metoda koja se jos uvek primenjuje samo kod nas. Te ne znam da li su mi uopste potrebne!?user posted image
Ana007, hvala.user posted image

One (tetra) ce ti biti korisne cak i ako se odlucis da ne koristis siroki povoj... da stavis bebu na nju itd

clock-img

04.04.2011, 01:21

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Zmajeva, bit če ti potrebne, i te kako!!!
Mi i kad smo prestali da koristimo široki povoj-nastavili smo da ih koristimo-za brisanje posle  i za vreme klope!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

04.04.2011, 07:40

clock-img

Ana007

pencil-img

589

I mi koristimo one tetra sad za jelouser posted image .kad sedi u hranilici,pokrijem joj noge,jer hrana leti na sve strane,pa da se ne isprlja bas od glave do pete.user posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

clock-img

04.04.2011, 14:06

clock-img

zmajeva

pencil-img

94

user posted image user posted image user posted image

Slatko ste me nasmejale! Znaci, kupljeno!user posted image

www.kreirajzivot.com