PRETRAGA
Pronađi tekstove, video sadržaje, forum...
NAPREDNA
Gde da tražim
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravio/la si lozinku?
Učlani se
Ili
Izaberi nadimak:
E-mail:
Upiši lozinku
Ponovi lozinku
Klikom na Prijavi se, slažete se i potvrđujete da ste pročitali Uslove korišćenja, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Cao svima Decku i meni u subotu ujutru se omakelo ( pukao kondom ) i svrsio je u mene. Popila sam jutros jednu tableto postinora i veceras cu drugu. Da li imam razloga za brigu s obzirom da sam popila prvu tabletu nakon 56h od odnosa ?
dobrodosla!!! koliko ja znam ta pilula deluje ako se uzme u roku od 72 sata ali nisam sigurna.. je l pise u kutiji? mora da pise,,,
hvala puno za dobrodoslicu da pise do 72h da li se mogu osloniti na to sto pise ?
naravno. samo ne zaboravi drugu da popijes.
drugu pijes 12 nakon prve i pazi se ubuduce... koji ti je dan ciklusa? _____________________________saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!! :D :*:*:*
znam pazljivo sam se informisala pre kupovine nisam bas tacno sigurna al trebam dobiti sad za koji dan
IZVORNA PORUKA: cvetak zanovetak znam pazljivo sam se informisala pre kupovine nisam bas tacno sigurna al trebam dobiti sad za koji dan
uvek maksimalno pazimo ali... nadam se da ce sve biti OK nakon koliko dana posle uzimanja postirona trebam da dobijem da li ce postinor pomjeriti ciklus citala sam na netu razna iskustva i nisam uspjela skontati
razlicita su iskustva..svako drugacije reaguje...mozd ti porani..mozda ti malo kasni.. mozda bude obilnija, mozda bude bolnija... sve zavisi od osobe do osobe.. ja nisam imala problema.. dosla je meca kad treba, protekla kako treba i otisla na vreme _____________________________saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!! :D :*:*:*
samo me malo brine posto nisam uzela bas nakon odnosa vec nakon 55h (vikend prevario ) ali tabletice su 72h tako da... Hvala Vam puno na savetima javicu kako je proslo nadam se da ce biti sve OK
dobila sam u petak sve je proslo kako treba nisam imala nezeljene pojave sa postinorom a bas sam se prepala citajuci po netu negativne komentare hvala Vam puno
devojke, ja moram da kupim postinor... juce smo mm i ja imali odnos ..nezasticen jos mi se nije ciklus unormlalio.. 14.maja sam KAO dobila..nemam pojma da li je to bilo to.. ups!
Mi smo pre 2 meseca imali nezasticeni odnos i postinor nigde nisam mogla da nadjem! Prevrnula citav grad i nista! Bas sam se bila us*ala Na kraju u jednoj apoteci nadjem neku tableticu Escapelle,pije se samo jedna za razliku od Postinora _____________________________ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!
sta god ali nesto moram...
IZVORNA PORUKA: OTI devojke, ja moram da kupim postinor... juce smo mm i ja imali odnos ..nezasticen jos mi se nije ciklus unormlalio.. 14.maja sam KAO dobila..nemam pojma da li je to bilo to.. ups!
Sad i ja da pitam.Sta racunate u nezasticen odnos? On zavrsi u vama ili bez neke zastite,samo ga na kraju izvuce? _____________________________Uspeh u zivotu je izaci na kraj sa samim sobom...
IZVORNA PORUKA: gagana83 Mi smo pre 2 meseca imali nezasticeni odnos i postinor nigde nisam mogla da nadjem! Prevrnula citav grad i nista! Bas sam se bila us*ala Na kraju u jednoj apoteci nadjem neku tableticu Escapelle,pije se samo jedna za razliku od Postinora
IZVORNA PORUKA: mejra81 Sad i ja da pitam.Sta racunate u nezasticen odnos? On zavrsi u vama ili bez neke zastite,samo ga na kraju izvuce?
ma ne izvuce ga uopste... da li je moguce da jos uvek postoji nesto sto vas je sramota da pitate ? i to mene? salim se.. mislila sam na to kad se sve zavrsi unutra...nema vadjenja... uh bre vadjenje je meni vec neka zastita...
I ja sam se postidela al moja radoznalost je pobedila sramotu... _____________________________Uspeh u zivotu je izaci na kraj sa samim sobom...
Isto kao kod Oti _____________________________ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!
IZVORNA PORUKA: mejra81 I ja sam se postidela al moja radoznalost je pobedila sramotu...
IZVORNA PORUKA: OTI ma ne izvuce ga uopste... da li je moguce da jos uvek postoji nesto sto vas je sramota da pitate ? i to mene? salim se.. mislila sam na to kad se sve zavrsi unutra...nema vadjenja... uh bre vadjenje je meni vec neka zastita...
IZVORNA PORUKA: gagana83 Isto kao kod Oti
Da li su vam roditelji pomogli u odgoju vaše dece?
Porodični odnosi
Ako si i ti ta mama koja je rešila da ostane kod kuće, ovaj tekst je za tebe.
Odgoj i razvoj
Devojčica Dunja Necić i još jedan maloletnik pronađeni su ove večeri u vozu na relaciji Beograd -...
Vesti
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...