cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Depilacija vs brijanje

clock-img

30.03.2011, 09:14

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Brijanje prepona ni luda vise nikad! Moze po sredini user posted image ali bas prepone vise nikad, to se upali, boli i pece i user posted image Mada nije tako svakom..

Vosak vruc..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

17.04.2011, 10:53

clock-img

eni26

pencil-img

3380

E zene ja razmisljam da idem na Ipl epilaciju , pa ne znam je li ima neko iskustva sa tim? Evo nadjoh sajt o tome

Klik

clock-img

17.04.2011, 11:20

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

koliko kosta to zadovoljstvo?

clock-img

17.04.2011, 11:25

clock-img

eni26

pencil-img

3380

Pa ne znam ,moram se raspitati,sigurno niste iste cene ovde i u Srb,ovde deru al ako vredi sto da ne user posted image

clock-img

17.04.2011, 13:12

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Gledam sada na njihovom sajtu, i nije nešto skupo koliko je bilo ranije, ali me je smorio onaj deo kada kažu da se dlake opet mogu pojaviti user posted image pa sve jovo nanovo. Mislim, daš par stotina evra i za 2 godine daš opet, pa ko zna još koliko puta.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

09.06.2011, 14:20

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Jos dve nedelje i krecemo na more..psihicki se pripremam za cupanje dlaka..
krece i pustanje istih da bi ih mogla cupati..

Kupicu hladan vosak u teglici u liliki, to mu dodje kao i vruc samo bolje..

Ima li nekih trakica koje nisu tako skupe a da rade posao..i to sa strasnim i jakim dlakama? user posted image

Videla sam ove Lycia

< Poruku je uredio Shishica -- 9.6.2011 14:23:24 >

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

09.06.2011, 15:15

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ne znam bas za te Lycia, ili kao se vec pise, ja njih koristim samo za brkoveuser posted image Mislim da nisu nesto, jer ja imam guste i jake crne dlakeuser posted image i sem moje drage kozmeticarke niko mi nije mogao pomoci...Jednom dok sam bila na fakultetu i nisam stigla da izdepiliram ruke , a granulo sunce, drugarica je pokusala da mi skine dlake tim trakama, ali nije nam uspelo...a, ona sebi njima skida, ali je ona plava prirodno i nije bas dlakava...Recimo da smo za jednu moju ruku potrosile celo pakovanje sto zbog nespretnosti sto zbog dlaka ili ne znam ni ja cegauser posted image pa sam isla do prodavnice da kupim jos i onda mi doslo na isto da sam otisla kod kozmeticarke mislim za iste pare, a + jos i vremena sam duplo vise utrosila da ne spominjem zivceuser posted image

clock-img

09.06.2011, 16:11

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

Ja se okrecem hipi kulturiuser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

13.06.2011, 21:25

clock-img

soni

pencil-img

5581

hej.. isla je moja drugarica ali posle nekog vremena opet pocnu da rastu.. nije toliko efikasno koliko nahvale

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

25.08.2011, 17:39

clock-img

soni

pencil-img

5581

i danas je taj dan D sto se depiliranja tice... moram psihicki da se pripremim pre nego sto uzmem depilator u ruke.. mada mi je sada sve nekako lakse i lakse kad su se malo proredile

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

25.08.2011, 17:51

clock-img

jovana j

pencil-img

1418

Ja imam iskustva... i ne znam sta da ti kazem iskreno. Po preporuci jedne devojke otisla sam na tu kozmeticku kliniku ovde u Stokholmu, uradila sam 6 tretmana dole, ne samo prepone, nego sve. Dlake su mi posle svih 6 tretmana najurednije ponovo izrasle... Zena me je ubedjivala kako je taj njihov ''JAG LASER'' fenomenalan, ovo, ono... ali kod mene nije upalilo user posted image Tretman jedan je kostao 150e, tako da sam em para pukla em nista.
Dlake jesu jako slabe sada, one su toliko paperjaste i mekane, da je depilacija sada smesna. Samo, ja sam racunala da ce meni laser da odradi posao, ali nije.
Sad idem kod jedne druge ovde na depilaciju, ima neki super vosak, uradila mi je dole sve, ja vise nego zadovoljna, prezadovoljna! I sada pricamo, i ona ima laser... i sada i ona meni objasnjava kako je to ovo, ono... ja kazem sve znam, bila, probala... nista ja u to vise ne verujem. Mozda kazem jer ja nisam jako tamna, nemam ni tamne dlake, nisam plava, ali nisu mi prejake dlake zaista... ja joj kazem kako mi je ta tamo rekla da mozda zbog toga nije uspelo kod mene... medjutim pojma nemam... ona ovde mene sada ubedjuje kako njen laser ima 3 nivoa, znaci za plave, za ove kao sto su moje, srednje tamne i za one crne, crne jake dlake.user posted image
Ali ja njima sad i dalje nista ne verujem, dzaba im.

Onda, drugarica koja je isto prosla u istoj klinici, ovde, nastavila je da se tretira negde u Beogradu, morala bi je pitati ako nekog interesuje gde, i za sada kaze da je zadovoljna... ali da joj je ova rekla da ako posle 2 puta sada ne bude videla nikakav napredak, da ne vredi samo da daje pare.

IZVORNA PORUKA: eni26

E zene ja razmisljam da idem na Ipl epilaciju , pa ne znam je li ima neko iskustva sa tim? Evo nadjoh sajt o tome

Klik

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

clock-img

25.08.2011, 17:56

clock-img

jovana j

pencil-img

1418

Ja za brijac inace ne znam... ne koristim ga jos od srednje skole user posted image Aparat za depilaciju, kao i patrone voska i trake sve to kupujem i nabavljam u radnji za opremanje kozmetickih salona ''Aleksandar'' u Novom Sadu, kad ja idem kupim sebi, ili ako nisam tamo mama ide da mi kupi sta joj kazem pa mi posalje busom.
Otkako nisam u Srbiji (vec 5-ta godina) sama sve depiliram i to sa tim voskovima koji su fantasticni. Ja ne bih nikad izabrala kupovne trake sa voskom koji je vec na njima, iz razloga sto na tim trakama jednostavno nema dovoljno voska. Za nausnice su one male i ok, ali za noge, ruke, prepone, pazuh... nema sanse. Ni ne ugreju se kako treba u rukama, niti imaju dovoljno voska, pa se lako odere koza ili napravi podliv.
Eto to ja mislim....

p.s. Bas interesantna tema!user posted image

11-09-03 Emil
Što možeš sanjati, to možeš i učiniti.
Walt Disney

clock-img

25.08.2011, 18:20

clock-img

World

pencil-img

4234

neko je vec pisao o topilici, ja se sama depiliram hladnim voskom i ok mi je, ponekad ako je 'hitno' obrijem noge.
voskom depiliram noge i ruke,
a za lice sam isla na lasersku depilaciju, pa i ne pomaze bas nesto sjajno, valjda zbog mojih hormona....
da li je neka od vas radila lasersku?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

clock-img

16.12.2011, 12:12

clock-img

madre

pencil-img

6600

A koji tip depilacije preferirate? toplim ili hladnim voskom?
ja sam pre par meseci prvi put radila depilaciju toplim voskom... do tada nisam htela ni da cujem, a od tad samo nju radimuser posted image
cini mi se da mnogo manje boli, posle nje nema ni jedne dlacice a i mnogo se brze zavrsiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

15.02.2012, 14:10

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Ja koristim brijac, ne kontam kako neko moze da izdrzi sa dlakavim nogama dok porastu dovoljno velike za depilaciju... Ja nema sanse...

< Poruku je uredio vukosava -- 15.2.2012 14:12:54 >

clock-img

15.02.2012, 14:59

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

IZVORNA PORUKA: madre

A koji tip depilacije preferirate? toplim ili hladnim voskom?

Toplim voskom se bolje skinu i slabije rastu. Od hladnog voska nekako bude oštre.

clock-img

15.02.2012, 15:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

IZVORNA PORUKA: vukosava

Ja koristim brijac, ne kontam kako neko moze da izdrzi sa dlakavim nogama dok porastu dovoljno velike za depilaciju... Ja nema sanse...

Jao ne znam, ja ne bi uzela brijač da mi plate. Posle depilacije mi noge budu glatkeee bar 20 dana, pa čak i kada rastu, te dlake su mekane, mada ih ja stvarno malo imam, samo na nogama. Na rukama nemam ništa oduvek, i nausnice nemam.

A ne volim onaj osećaj kada posle brijanja koža nogu već sutradan bocka (sećam se kada se mama brijala).

clock-img

15.02.2012, 15:39

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja ne pustam dlake da izrastu ne znam ni ja koliko duge. Depiliram se na mesec i po, recimo, a do tad mi porastu taman dovoljno da kozmeticarka moze da ih skine. Recimo da tad izgledaju kao sto bi izgledale 6-7 dana posle brijanja...znaci niti su duge niti su gadne. Ja depiliram sve user posted image  i ruke i noge i nausnice..sve user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.02.2012, 15:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

IZVORNA PORUKA: Jeca*
Depiliram se na mesec i po, recimo, a do tad mi porastu taman dovoljno da kozmeticarka moze da ih skine.

I ja tako, nekada i na 2 meseca, sve manje i sporije mi rastu. Mislim da uskoro neću ni imati dlake, ne nekim delovima nogu su mi odavno prestale rasti, potpuno.

clock-img

15.02.2012, 15:43

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

isto user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.02.2012, 15:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

user posted image user posted image

clock-img

15.02.2012, 18:34

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: vukosava

Jao ne znam, ja ne bi uzela brijač da mi plate. Posle depilacije mi noge budu glatkeee bar 20 dana, pa čak i kada rastu, te dlake su mekane, mada ih ja stvarno malo imam, samo na nogama. Na rukama nemam ništa oduvek, i nausnice nemam.

A ne volim onaj osećaj kada posle brijanja koža nogu već sutradan bocka (sećam se kada se mama brijala).

Ja svoje brijem svaki put kad se tusiram tako da su uvek glatke. A nema leba da bih izdrzala ono kad rastu brrr

clock-img

15.02.2012, 19:25

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Koliko ljudi, toliko tipova dlaka user posted image
Ja da se brijem žiletom, imala bih noževe (i žive rane) na nogama. 
Idem na depilaciju jednom u mesec, mesec i po, lepe glatke noge, mm se ne buni, čak me i nagovara da ih ponekad pustim user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

16.02.2012, 00:33

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: LillyT

Koliko ljudi, toliko tipova dlaka user posted image

Ma da. Najvise od toga zavisi i izbor. Ja sam prilicno cosava a sve moje drugarice koje su tamnije puti i kose obavezno se depiliraju jer im brijanje nikako ne odgovara.

clock-img

16.02.2012, 00:45

clock-img

Anoniman

tu i tamo se dohvatim depilacije i da mi nanu naninu, preznojim se i preplacem a o kletvama da i ne pricam user posted image
brijac radi posao, kratko traje ali me bar ne boli.