cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nokti u trudnoći

clock-img

28.06.2018, 08:56

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ja sam isto lakirala, kao sam izbegavala farbanje, ali sam se 2 puta ofarbala u trudnoci.

,,Carpe diem"

clock-img

28.06.2018, 13:34

clock-img

mirana1

pencil-img

607

ja sve radim, lakiram, farbam se, jedini sto znam je da na porodjaju ne bih trebala imati nalakirane nokte.

clock-img

28.06.2018, 13:37

clock-img

debeljuca87

pencil-img

39

Hwala wam puno zene moje,bas sam se uplasila,negde pise stetno,negde nije. A ja sam lakirala swe wreme,uzas...!!

clock-img

28.06.2018, 13:38

clock-img

debeljuca87

pencil-img

39

Marina1 jesi li lakirala i u prwom tromesecju?

clock-img

28.06.2018, 13:39

clock-img

debeljuca87

pencil-img

39

Izwini mirana1

clock-img

28.06.2018, 13:40

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: mirana1

ja sve radim, lakiram, farbam se, jedini sto znam je da na porodjaju ne bih trebala imati nalakirane nokte.

To da. Na porodjaju nokti bez laka

clock-img

28.06.2018, 13:40

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24838

Debeljuco, molim te, koristi opciju "uredi" u postu da ne bi post isao jedan za drugim.
Pozdrav i nemoj se toliko brinuti.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.06.2018, 13:43

clock-img

mirana1

pencil-img

607

IZVORNA PORUKA: debeljuca87

Marina1 jesi li lakirala i u prwom tromesecju?

Da. Jesam. Samo necu pred sam porodjaj.

clock-img

28.06.2018, 14:33

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja i da hocu sada ne mogu pored deteta...lak mi me izdrzi jedan celi dan. Ali na nogama namazem
Posebno kad su lepi suncani dani

clock-img

28.06.2018, 14:57

clock-img

debeljuca87

pencil-img

39

Maraj znam da moze posle porodjaja,ali se ne postizawa. Nego ja sam se uplasila jer sam usĺa u 10-u nedelju pa da ne naskodim bebama za razwoj nesto...

clock-img

28.06.2018, 14:59

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Isto, bas sam danas sredila i namazala na nogama 😊
Na rukama samo kad negde idem user posted image

Isto mislim da se ne sekiras puno, eto na porodjaj idi bez laka, do tada opusteno

,,Carpe diem"

clock-img

28.06.2018, 15:57

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Neces debeljuco naskoditi tj niko ti nece staviti potpis kao garanciju iza te izjave alk ti ako cea biti mirnija nemoj mazati

clock-img

28.06.2018, 16:56

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Ja ne bih mazala, bar nemoj da mazes svako malo. Sto kaze maraj, namazi na nogama tu duze traje, pa ces manje udisati isparenja acetona i lakova.

Mada ja sam u ovoj trudnoci toliko lekova unela u sebe, da bih radije mackala nokte svaki dan - sigurno je manja steta od tih isparenja nego od onoga sto ide direkt u krvotok...

clock-img

28.06.2018, 17:04

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Les ja kupila neki bezbojni evelkn 8 u 1. Pa to toliko gusi kad se maze da bas gledam da ga ne udisem dok ga mazem. Za oci me stipa

clock-img

28.06.2018, 18:13

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Ja zato sad ne mazem. Niti koristim neku jaku kozmetiku - deciji gel i sampon i standardna osnovna kozmetika i po potrebi losion za telo. Bez neke jake sminke i parfema i slicnih stvari. I tako sedim kod kuce...

Lekove ocito ne mogu previse da biram, ali mogu ono sto cu udisati i sto ce mi uci u krvotok preko pluca i koze, pa bar da je bar postedim tog dela...

clock-img

28.06.2018, 18:15

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ni ja ne mazem
Isla sam skoro na svadbu pa sam ajd namazala. Inace ni parfem ne stavljam. Smetaju mi mirisi sada u trudnoci. Jedino se mackam nakon tusiranja losionom. Tk je sve sto od "hemije" stavljam na sebe.
E da i prvih par meseci ja se nisam farbala...

clock-img

28.06.2018, 18:33

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Mislim realno ni nemas potrebe da mazes nokte, zar ne? Ako ces biti mirnija bez laka, nemoj mazati 😀

,,Carpe diem"

clock-img

28.06.2018, 18:34

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Mislim realno ni nemas potrebe da mazes nokte, zar ne? Ako ces biti mirnija bez laka, nemoj mazati 😀

I ja tako mislim

clock-img

28.06.2018, 19:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24838

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Kako mislis nema se potreba za mazanjem? user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.06.2018, 20:05

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa realno i sto bi mazala ako se opterecuje da l je štetno ili ne

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image