Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Kao da ubije bakterije! Mislim, bakterije su na sve strane, a i nije da masinu za ves delis sa drugim ljudima, pa da mislis ko zna sta ces pokupiti. U beli ves uvek dodam varikinu (bleach), dok se pere, sada sam presla na drugu verziju bleach-a, i na bazi je hidrogen peroxida, izbeli ves, pobije sta ima da se pobije i gotovo. Pa kada bi mogli da vidimo koliko nam je bakterija na tastaturi, u autobusima, na restoranskim stolovima (a verovatno i tanjirima iz kojih jedemo), mislim da bi se usr*** od straha. Tako da sam sve to prelomila i do vraga sa peglanjem.
. Zasad me jos uvek ne mrzi. Moram da priznam da mi jednu masinu nedeljno opegla zena koja dodje da sprema stan. Uslovila je da mora da radi 5 sati nedeljno, a u stanu nema sta toliko da radi, pa sam joj rado prepustila muzevljeve kosulje. He-he. Nije ni lela luda.