writing-img

RE: Slike sa UZ

clock-img

15.03.2010, 22:18

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja pričam u muškom rodu, a Lilly u ženskom! 

Primetila sam tvoj muški rod, ali sam išla na onu varijantu TA beba pa sam pisala u ženskom rodu, a da ne kažem da sam pored toga i pristrasna user posted image user posted image

clock-img

15.03.2010, 22:19

clock-img

bebuska

pencil-img

582

Tasho user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za bebana

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

clock-img

15.03.2010, 22:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lilly RR

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja pričam u muškom rodu, a Lilly u ženskom! 

Primetila sam tvoj muški rod, ali sam išla na onu varijantu TA beba pa sam pisala u ženskom rodu, a da ne kažem da sam pored toga i pristrasna user posted image user posted image

Nisam više sigurna šta želim. Jako sam lepo prihvatila činjenicu da je dečak, čak neobično lepo. user posted image

clock-img

15.03.2010, 23:03

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Ma nek'' ti je zivo i zdravouser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

16.03.2010, 06:42

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Haha,e da čujem i da se klitoris vidi na UZuser posted image
Ajde nek bude šta bude...a bolje da bude klitorisuser posted image user posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

16.03.2010, 07:45

clock-img

buhla

pencil-img

2564

Tasho user posted image joooooooooooj kad pre XIV nedelja.... vreme leti... i ja navijam da bude cica devocica user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

16.03.2010, 07:47

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Jao, Tasha... user posted image user posted image user posted image Već 14 nedelja, pu pu pu pu pu! Pol neću da komentarišem, čekam sledeći UZ za potvrdu user posted image Jao, kako slatko!

< Poruku je uredio Alexx RR -- 16.3.2010 7:49:37 >

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

16.03.2010, 08:17

clock-img

Anoniman

Tashke masAllah bebetine user posted image user posted image

samo ako Bog da nek je zivo zdravo i pravo, i nek je cura user posted image

clock-img

16.03.2010, 12:22

clock-img

Anoniman

Kako ste mi smešne... "Nek je živo i zdravo... i žensko" user posted image

clock-img

16.03.2010, 12:25

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

jao taske mnogo je lepa da znas samo...user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

16.03.2010, 12:27

clock-img

Anoniman

Evo i nje sa ženskim rodom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2010, 16:18

clock-img

dakana

pencil-img

364

Tasha, slicice su prelepe. Prva mi je najbolja.... Koja promena od proslog UZ, covece da ne verujes user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 11:39

clock-img

Zoka81

pencil-img

768

Evo mog bebana, slike od ponedeljka...
user posted image

ovo na zadnjoj slici nam se vidi pisonja, dokaz da smo deckouser posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 11:41

clock-img

Veca77

pencil-img

879

Zoko, super ti je bebica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa u kojoj si ti to nedelji? meni sve nešto mnogo brzo prošlo!!!

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

clock-img

17.03.2010, 11:42

clock-img

Zoka81

pencil-img

768

clock-img

17.03.2010, 11:44

clock-img

Zoka81

pencil-img

768

Pokusavam da malo uvecam sliku al ne ide nesto, ovako se nista ne vidi.
Sada sam u 21 nedelji.....

clock-img

17.03.2010, 11:55

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

Tashouser posted image Zokouser posted image
Zoko,bas je velik,kako se lepo ceo vidiuser posted image .Meni su zadnja dva puta slikali samo glavicuuser posted image kazu da vise ne mogu da mi ga slikaju celog jer ne stane sve u slicicuuser posted image Sada ga dobijam u delovima,dr.slika glavu,pa stomak ili ledja zavisi kako je okrenut,i na kraju guzu sa nogicamauser posted image
Tvoj bas lepo pozira,uziva kod mameuser posted image Da li si pocela da ga osecas?

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

17.03.2010, 12:00

clock-img

Zoka81

pencil-img

768

IZVORNA PORUKA: Daca88

Zoko,bas je velik,kako se lepo ceo vidiuser posted image .Meni su zadnja dva puta slikali samo glavicuuser posted image kazu da vise ne mogu da mi ga slikaju celog jer ne stane sve u slicicuuser posted image Sada ga dobijam u delovima,dr.slika glavu,pa stomak ili ledja zavisi kako je okrenut,i na kraju guzu sa nogicamauser posted image
Tvoj bas lepo pozira,uziva kod mameuser posted image Da li si pocela da ga osecas?

Nista ja jos ne osecam a bas je aktivan kaze doktor. Placenta mi je napred tako sam razumela i zato cu malo manje osecati pokrete u pocetku rekao je.
Kako si ti Daco, jel sutira tebe tvoj beban?

clock-img

17.03.2010, 12:18

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

IZVORNA PORUKA: Zoka81

IZVORNA PORUKA: Daca88

Nista ja jos ne osecam a bas je aktivan kaze doktor. Placenta mi je napred tako sam razumela i zato cu malo manje osecati pokrete u pocetku rekao je.
Kako si ti Daco, jel sutira tebe tvoj beban?

Da,sutirauser posted image Ja mog osecam od 18 nedelje,i cesto se meskolji,rita,premesta.Ceo stomak mi poskakuje.Sinoc je pravio zurku u stomku cela dva sata me je bez prestanka nonstop sutirao,lupkao.Onda se samo primirio,valda mu je nestalo energije za akrobacije.A od jutra opet lupka.Moja posteljica je na zadnjem zidu,ako vec to ima veze sa osecanjem bebe.

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

17.03.2010, 12:56

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Tasho,Zoko user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 18:00

clock-img

dakana

pencil-img

364

Evo i nas od pre neki dan. 12 nedelja + 3dana

user posted image

clock-img

22.03.2010, 18:02

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

22.03.2010, 18:45

clock-img

MASHKA

pencil-img

1517

Dakana prelepo!  user posted image

clock-img

22.03.2010, 18:48

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Lepe slikice user posted image Oduševljavaju me te slikice kada se već vide i trba i glava i ruke i noge user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 18:52

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Sve su slikice super,preslatke,mali bebuskici,i ja cuvam od moje bebane,iz 12-13 nedelje,sve se vidi,beba je slikana iz profila,ali eto....user posted image user posted image user posted image