cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Slike sa UZ

clock-img

11.04.2010, 21:27

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

dusa moja, kao mala shimpanza user posted image user posted image user posted image user posted image
na mamu user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

11.04.2010, 22:00

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

jaoooo cipiii malisaaaaaa user posted image user posted image user posted image
ma isti je na tebe user posted image user posted image user posted image   saljem bebiii bezbroj zagrljaja nemoj da nisi prenela user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

11.04.2010, 22:01

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Evo pomazila sam i poslala mu tvoju pozitivnu energiju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2010, 22:04

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Cipiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image
Ja ovde vidim devojcicu,ne znam za tebeuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

11.04.2010, 22:05

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27008

Mogu da zamislim kakav je to osecaj kad cujes kako srculence kucka..user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.04.2010, 22:06

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

u deficitu smo sa pisonjama...mora da se rodi neki drvoseca za Vase princeze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2010, 22:07

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Evo pomazila sam i poslala mu tvoju pozitivnu energiju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaoooo sad sam se rasplakala user posted image user posted image user posted image srce moje user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi ga tetka Mari jako,jako user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

11.04.2010, 22:07

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Mogu da zamislim kakav je to osecaj kad cujes kako srculence kucka..user posted image

E zamisli ja jos nisam cula srce jer moja dr ima neki staromodan UZ...al se vidi kako pulsira user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 11.4.2010 22:08:18 >

clock-img

11.04.2010, 22:12

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27008

I to je nestouser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.04.2010, 23:49

clock-img

diamond

pencil-img

823

Cipii....kakvo malo cudo!!! Stvarno divno...user posted image user posted image

ps: Znaš šta ti je činiti....user posted image

clock-img

12.04.2010, 08:20

clock-img

2002m

pencil-img

2595

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2010, 08:36

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Cipi tvoje malo cudo je tu!Sada budi srecna i uzivaj u tvojoj trudnociuser posted image user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

12.04.2010, 11:38

clock-img

Anoniman

Cipi je u tripu da je muško , a ja sam , drage moje , toliko jako ubeđena da je moja bebe žensko da ja vama ne mogu da opišem . Valjda zato što jako želim devojčicu ? Čak sam je i sanjala kako izgleda ... user posted image

Sve u svemu , Cipi , divan ti je taj fudbaler user posted image

clock-img

12.04.2010, 11:47

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Danas sam se oduzelaaaaaaaaaaa, skracen mi je zivot za 3 godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odem na Uz...i ajd necu vaginalni..mislim se dosta je bilo cackanja...odlicim se da opet probamo preko stomaka..mozda se vidi nesto...
Namaze mi dr onaj glupavi hladni gel i krene....
Cuti....i odjednom kaze... "ajde bebo..ajde, pomeri se malo da te vidim, ne spavaj..."
A ja na uz nista ne vidim AMA BAS NISTAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ona me pogleda i kaze...jel vidis..ja tuzno... "NE" user posted image user posted image user posted image user posted image
Ona krene da se smeje i kaze... "Ista si kao moja cerka, ne vredi..opet moram vaginalno da ti dokazem da je sve ok posto si blesava i nista ne verujes dok ne vidis svojim ocima" user posted image user posted image user posted image
Jao zeneee...kad mi je gurnula onu djokicu user posted image user posted image
Svanulo mi je...
Dusa moja...moje majmunce...odmah se videlo...secerko moj mali user posted image
Srce pumpa kao blesavo...rukice...nogice...glava, okice... jojjjjjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Po papiroloskom proracunu sam 8 nedelja i 3 dana a CRL kaze 8 nedelja i 6 dana... user posted image

Eve ga moj mushki... (u tripu sam da je musko) user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a jel ti svanulo??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image za fuzbalera user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

12.04.2010, 11:57

clock-img

Anoniman

cipi user posted image

clock-img

12.04.2010, 12:28

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Svice mi polako Trco user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2010, 12:36

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Svice mi polako Trco user posted image user posted image user posted image user posted image

Cuftica malauser posted image Ja sam u tripu da je cura i da ce moj vaterpolista da je mazne jednog dana.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

12.04.2010, 12:37

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

ja Mina ne diraj me u vaterpoliste, prva ljubav zaborava nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2010, 12:47

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Danas sam se oduzelaaaaaaaaaaa, skracen mi je zivot za 3 godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odem na Uz...i ajd necu vaginalni..mislim se dosta je bilo cackanja...odlicim se da opet probamo preko stomaka..mozda se vidi nesto...
Namaze mi dr onaj glupavi hladni gel i krene....
Cuti....i odjednom kaze... "ajde bebo..ajde, pomeri se malo da te vidim, ne spavaj..."
A ja na uz nista ne vidim AMA BAS NISTAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ona me pogleda i kaze...jel vidis..ja tuzno... "NE" user posted image user posted image user posted image user posted image
Ona krene da se smeje i kaze... "Ista si kao moja cerka, ne vredi..opet moram vaginalno da ti dokazem da je sve ok posto si blesava i nista ne verujes dok ne vidis svojim ocima" user posted image user posted image user posted image
Jao zeneee...kad mi je gurnula onu djokicu user posted image user posted image
Svanulo mi je...
Dusa moja...moje majmunce...odmah se videlo...secerko moj mali user posted image
Srce pumpa kao blesavo...rukice...nogice...glava, okice... jojjjjjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Po papiroloskom proracunu sam 8 nedelja i 3 dana a CRL kaze 8 nedelja i 6 dana... user posted image

Eve ga moj mushki... (u tripu sam da je musko) user posted image user posted image user posted image

user posted image

U pravu si, draga...oni nista ne vide...
Vazno je da je sve u redu, pa uzivaj...

clock-img

12.04.2010, 12:52

clock-img

Anoniman

E draga moja , dok ne dođe đoka , ti ne veruješ ni u UZ .... user posted image

user posted image user posted image user posted image  

clock-img

12.04.2010, 13:03

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

hm....da li da kazem nesto...user posted image user posted image user posted image
necu...ipak...
provalila si me user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2010, 18:07

clock-img

alexandra_d21

pencil-img

4

Evo moje slicisce od zadnji pregld ali doktorka nije htela da kaze sta vidi jel nije bila sigurna
Moze li neko da kaze sta vidiuser posted image

[url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img3

clock-img

12.04.2010, 18:08

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Nisi uspjela postaviti,mozda nisi dobro markirala kod?user posted image

clock-img

12.04.2010, 18:08

clock-img

alexandra_d21

pencil-img

4

evo je izvinite
user posted image

clock-img

12.04.2010, 18:37

clock-img

aster

pencil-img

625

IZVORNA PORUKA: alexandra_d21

evo je izvinite
user posted image

jaooo user posted image malo!  moje je mišljenje da je možda dečak, a možda i devojčica user posted image baš sam pametna! možda pre dečak user posted image