cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pampers pelene

clock-img

28.08.2010, 22:25

clock-img

Anoniman

Ni ja nikada nisam imala problema sa mirisom Pampersa. Jedino što ih je izrastao pre nego što je dostizao kilažu naznačenu na pakovanju, puštale su, i to je bio znak da je vreme za veće. 

clock-img

29.08.2010, 12:54

clock-img

goda

pencil-img

409

IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Hm, koliko me sjećanje pamti...ne sjećam seuser posted image

Šta li je ovo trebalo da znači user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2010, 11:57

clock-img

Iwana87

pencil-img

1180

da da imas odg u drugoj temi

clock-img

30.08.2010, 14:06

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ivana, ajde, molim te, pitaj da li ih izvoze za Srbiju. Ja ih baš nigde nisam videla user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

18.09.2010, 16:17

clock-img

goda

pencil-img

409

Pisala sam da mojoj bebi koristim aktv bebi br.4 i da sam na 4 prešla zato što joj se pojavila linija na butkicama od lastiša od br.3. E sa ovom četvorkom sam baš nadrljala pošteno. Ana je počela da se ojeda i ojeda.Pokušam da promenim pelene,ali ne uspije one budu još gore,ztatim kupim premium kar,od njuh mi je uvek mokra kao da koristim pamučne pelene i sva se koža pogužvauser posted image user posted image user posted image user posted image ,jednostavno katastrofa.
Juče mi pedijatrica kaže idi kupi pelenu u toji i toj radnji dobijaju ih iz turske direkrtno i ne brini,guuza će do sutra biti bolje. Ovo što si do sdada kupovala je dobra bugarska kopija,ali nije odgovarala tvojoj bebi.
Šta reći kada za sve ima kopija pa i za bebi pelene user posted image user posted image user posted image . Guza je danas mnogo bolje.

clock-img

18.09.2010, 16:30

clock-img

red sonia

pencil-img

633

ha,ma za sve ima kopija...cudi me jos da kinezi nisu poceli da proizvode neki njihov pampersuser posted image

clock-img

18.09.2010, 16:36

clock-img

goda

pencil-img

409

Sve dok sam uzimala veliko pakovanje unicef akcija,bilo je dobro.a ove br.4 nije biloi veliko nego sam uzela malo i eto zaradismo crvenu guzu.user posted image

clock-img

18.09.2010, 16:56

clock-img

red sonia

pencil-img

633

ja uzimam 4+, i cini mi se da su sve bile sa onom unicef akcijom ... nisam imala dosad problema

clock-img

04.12.2010, 19:42

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

IZVORNA PORUKA: Tash

Ni ja nikada nisam imala problema sa mirisom Pampersa. Jedino što ih je izrastao pre nego što je dostizao kilažu naznačenu na pakovanju, puštale su, i to je bio znak da je vreme za veće. 

Jao Gospode, pa Emi onda vec treba 4+ user posted image

Jel'' jos necije dete sa 7-8 meseci nosi tolike pelene?user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

04.12.2010, 19:43

clock-img

red sonia

pencil-img

633

ja vec 3 meseca koristim 4+user posted image

clock-img

04.12.2010, 19:45

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Mi vec mesec ipo dana ako ne i duze koristimo 4...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

04.12.2010, 23:12

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

I mi cetvorku, i ja sam prezadovoljna, super upijaju...

clock-img

04.12.2010, 23:31

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Moj još nosi 3,hmmmmuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

04.12.2010, 23:35

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Nas Luka ima poveci stomak! user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2010, 00:33

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

user posted image user posted image user posted image user posted image mi vec duzeee vreme koristimo 5-ticu

clock-img

05.12.2010, 00:35

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Dijana, od koliko kg je 5?!

"Bato, puno te volim"

clock-img

05.12.2010, 00:38

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

O,pa Dijana,super vi to već toliko.Sad će i Luka Ivina krofnica takouser posted image A,za upijanje se slažem,ne bi ih menjala ni za štauser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

05.12.2010, 00:42

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Snelle odavno ja ne gledam kg, 4 i 4+ su mu pustale nocu i uvek se budio mokar, pa sam zbog toga uzela 5-ticu i njih samo stavljam nocu, a danju koristimo lumpi i dobre su kao pampers.

clock-img

05.12.2010, 00:45

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ja razmišljam da pređemo na 4+ jer je ona od 9kg, a Lana ima sad nešto više od 9, pa se sve mislim, kako će joj biti kad bude imala 12, 13 kg ako već sada predjemo na 4+ user posted image

"Bato, puno te volim"

clock-img

05.12.2010, 00:47

clock-img

Anoniman

I mi imamo nešto preko 9 kg i 4 nam je super. Ne propušta, tako da je za sada ne menjam.

clock-img

05.12.2010, 00:50

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Meni je bolje kada su vece pelene, ne curi sa strane. Vuk zaspi oko pola 10 a budi se ujutro oko 8 kada bi bila manja pelena on bi bio skroz mokar, a glupo mi je da ga budim da bi mu menjala pelenu. Danju menjam mnogo cesto, nikada nije bila pelena na njemu duze od dva sata.
Ne znam kako je u BG ali u BL sada kada kupujem premium care uz veliko pakovanje dobijas jedno gratis ali broj vece nego sto kupujes. Npr. ja kupujem 5-ticu ali dobijem 6-ticu, a 6-tica kao gacice izgledaju ali to mu je bas veliko i ona ide od 16 kg. Tako da to cuvamo za posle.

clock-img

05.12.2010, 00:50

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Snek, razlika izmedju naše dece je tačno nedelju dana user posted image
Lani ne propuštaju pelene, to je karakteristično za dečake, ali joj se strašno usecaju u nogice, pa bih ih zbog toga menjala!

"Bato, puno te volim"

clock-img

05.12.2010, 00:54

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: dijana1

Meni je bolje kada su vece pelene, ne curi sa strane. Vuk zaspi oko pola 10 a budi se ujutro oko 8 kada bi bila manja pelena on bi bio skroz mokar, a glupo mi je da ga budim da bi mu menjala pelenu. Danju menjam mnogo cesto, nikada nije bila pelena na njemu duze od dva sata.
Ne znam kako je u BG ali u BL sada kada kupujem premium care uz veliko pakovanje dobijas jedno gratis ali broj vece nego sto kupujes. Npr. ja kupujem 5-ticu ali dobijem 6-ticu, a 6-tica kao gacice izgledaju ali to mu je bas veliko i ona ide od 16 kg. Tako da to cuvamo za posle.

Ovo je super,sto kod nas ne daju nesto gratis...user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

05.12.2010, 00:56

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja sam kupila pampers 1 newborn,nadam se da ce odgovarati a kasnije planiram da koristim babylove user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

05.12.2010, 00:56

clock-img

Anoniman

Naravno, ako joj se usecaju, onda pokušaj sa većim brojem. Ne obaziri se na to što oni pišu za kilažu.