writing-img

RE: Šta smo danas pravile V deo

clock-img

23.03.2013, 16:05

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Kod mene danas corbica od povrca, sniclice od sira sa pire krompirom i podvarkom, za desert kolac sa jagodama, vanil-kremom i slagom.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

23.03.2013, 17:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34412

Oslić i krompir u rerni, zelena salata, mramorni kolač.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.03.2013, 18:15

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja sam jutros umesila hleb,bas mi se nesto jeo onako vruc,pa smo pravili i mekike sa fetom,za rucak pljeskavice i pomfrit......

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

23.03.2013, 23:03

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Ja sam danas spavala i setala, a muzic je kuvao sve od dorucka do vecere user posted image
Za dorucak palacinke sa crnom cokoladom i bananom, u krevetu, uz puno loma user posted image
Za rucak cezar salata.
Za veceru teleci "hash" sa pasuljem i salatom od cvekle.
Ja jedino uvece sa cerom pravila banoffee kolac a ona sama kolacice od djumbira modlicama. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

24.03.2013, 20:54

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Kod nas su jutros bile mekike za dorucak, za rucak spanac u besamelu od sojinog mleka, musaka od krompira i lignje, za desert rolat od smokava i kokosa.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

25.03.2013, 00:20

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Opet nisam kuvala user posted image a jela se taragon piletina sa pireom od swede i sargarepe, crvenim kupusom i barenim graskom, ala moj divni muz. Banoffe kolac imamo jos, ne znam kako je preziveo jer ga moji obozavaju, ocima ga u frizideru jedu user posted image
Za sutra se pece hleb sa maslinama. user posted image

clock-img

25.03.2013, 08:49

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

uf ja ne znam sta cemo danas za rucak... aleks nam nije tu, pa mozda i ne bude nista..

don't shit where you eat :))

clock-img

25.03.2013, 12:45

clock-img

tatamara

pencil-img

63

u bre, al se bas lepo kuva ovih dana! a ja dojim pa sve trazim ideju za nesto lako ili bareno. danas supa, pile od juce, salata i od ranije zerbo. za sutra pokusavam da smislim, nesto za sebe i mm.

clock-img

25.03.2013, 13:28

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Danas cu brzinski da napravim sos od paradaiza,i makarone,neku salatu...Ovih dana me nesto bas mrzi da kuvam.........

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

25.03.2013, 13:33

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Kod mene danas cuftice od soje, sad kontam, uz to, krompir iz kuvala na paru i paradajz sos. user posted image Corbice imam od juce.

Patrijarh Pavle

clock-img

25.03.2013, 13:38

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja ću danas supicu od juče,napraviću domaće makarone prepržene sa prezlama a deo ću umešati sa pavlakom,šunkom i kiselim krastavčićima...to mi deca obožavaju...a mene mrzi da razvlačim testo i da ga posle seckam...ali danas sam obećalauser posted image a obećanje se mora ispunitiuser posted image

clock-img

25.03.2013, 21:01

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja sam ipak kuvala na kraju... obarila malo kelj i ubacila u rernu da se zapece sa jajima, mileramom i trapistom. znaci samo to i malo soli i bibera i bilo je mmmmmm, prste da polizes

clock-img

25.03.2013, 21:06

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Kolac preporuka nase Skockice kakao kolac uz dva jaja user posted image
A,rucak je bio buranija/mahune ,kako god lepo je kuvanje i pojelo se.Za sutra trazim ideju,mada sam kod doktora i po gradu ceo dan..bice da ce biti neka brza varijanta.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

25.03.2013, 21:13

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

niš....ostalo od juce

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

25.03.2013, 22:22

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: Dada81

Kolac preporuka nase Skockice kakao kolac uz dva jaja user posted image
A,rucak je bio buranija/mahune ,kako god lepo je kuvanje i pojelo se.Za sutra trazim ideju,mada sam kod doktora i po gradu ceo dan..bice da ce biti neka brza varijanta.

probaj ovo sa keljom dado, ja sam prezadovoljna. pazi mene sto namecem recepteuser posted image ali stvarno je brzinski i predobro.
jedna onako srednja glavica kelja, iseckas, obaris u vodi, cisto onako da odmekne, stavis u pleh, kao treba da se podmaze, ali ne mora. i umutis 2 jaja sa pavlakom(ja sam stavila onako otprilike jednu malu), 2 jaja i narendas sir u to... prelijes, promesas, i cao, odlicno.

< Poruku je uredio jovicaa -- 25.3.2013 22:30:03 >

clock-img

26.03.2013, 00:53

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Teleci paprikas sa tri vrste pasulja I povrcem, hleb sa maslinama, smazali sve. Ispekla sam za sutra I kolac sa bananom, orasima I crnom cokoladom I stavila hleb za sendvice da se pece. user posted image

clock-img

26.03.2013, 01:03

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Ja sam danas malo odmarala od kuvanja pošto smo bili u šopingu pa smo u restoranu i jeliuser posted image

clock-img

26.03.2013, 08:12

clock-img

branki*

pencil-img

20828

za danas,a bogme i sutra-boranija.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.03.2013, 08:18

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

skuvala "na crveno" kromir , grasak i sampinjone i pohovacu meso

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

29.03.2013, 12:09

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

Oslic,krompir salata,i posla supa,za desert posni kolac od jabuke.

clock-img

29.03.2013, 15:52

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Pecena pasta sa povrcen i kiselim vrhnjem,i sirom..Desert pisingeriuser posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

29.03.2013, 16:25

clock-img

viking

pencil-img

6644

Meni se tako jede suši....

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

29.03.2013, 16:28

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Viking, nemo' me zezas da zvaces zivu ribuuser posted image

Dodji kod mene na pecenu-oslic u sosu od pavlake kumina i celera, krompir salata. Za dezert-ajvaruser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

29.03.2013, 17:02

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Dinstana džigerica i spanać.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

clock-img

29.03.2013, 17:41

clock-img

nina26