Poslednji tekstovi

Hlamidija, bakterija koju Papa test ne vidi
Većina obolelih ne zna da širi bolest jer nema znakova bolesti, sve dok ne nastupe opasne komplik...
Neplodnost

Jednogodišnjaci i njihove omiljene "zabave"
Dakle, vi ste ponosni roditelj jednogodišnje bebe – ahhh, oni su takva radost! Uz njih ni jedan d...
Vreme sa bebom

), paradajz sos i vodu da pokrije to meso, dodam so, biber u zrnu i bahari u zrnu (moze i bez) i zatvorim lonac da kuva nekih 20ak min. Obarim tu testeninu (to je ona testenina u obliku pirinca) da bude al dente, procedim je, stavim u tepsiju, dodam ili malo maslinovog ulja ili malo putera i promesam i onda preko toga prelijem ono meso u tom saftu i stavim u rernu da se zapece. Kad serviramo, ponekad narednamo odozgo malo tvrdog sira (kao parmezan) ili ne. A tzatziki je klasican - seckani krastavac, pavlaka, malo maslinovog ulja, mirodjija i so.
Uz to na pari brokoli i mahunarke.
Svako jelo mi uspe od prve,ali testo mi ne ide

