Poslednji tekstovi

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za zdrav dan!
U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs.
Promo objava
Promo kutak

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

Da li neko zna? 

. I meni su rekli da dohranjujem, da bi nakon mesc dana, pedijatar rekao da ukidamo tu dohranu. Hm, negde smo već pisali o ovima problemima, mislim baš u toj temi koju sam dala. 
 ). I naravno po preporuci nutricioniste nastavim sa izmuzanjem, a sisala je samo cisto da se zasladi i da mi odrzi laktaciju. Ispostavilo se da ja i nemam dovoljno mleka pa smo uveli dohranu. Od tada hvala Bogu nemamo problema.  Ako hoces probaj i ti, mada veliko je mucenje izmuzati se. Ja to radim vec skoro 5 meseci pa znam o cemu govorim
  I njoj je isto bila zelena stolica sve dok nismo uveli flasicu. E sad je povremeno isto zelena cak i crna ali zato sto joj dajem preparat gvozdja koji je oboji. Sto mene uzasno nervira jer sad bas nisam sigurna da li je stolica u redu. 
  Ja sam izmlazanjem resila i taj problem prvog mleka, jer uvek sve iscedim pa bebac dobije sve. I mogu vam reci da je super napredovala, vise od kg mesecno 
  jedno