Poslednji tekstovi

UKC-u Tuzla: Majka donirala bubreg kćerki
Multidisciplinarni transplantacioni tim UKC Tuzla uspešno je izveo drugu ovogodišnju živu srodnič...
Zdravlje

Ako si stalno umorna, ovo je prvo što treba da proveriš
Sideropenijska anemija se razvija postepeno, najpre se troše rezerve gvožđa, a tek kasnije dolazi...
Promo objava
Zdravlje

Da li neko zna?
. I meni su rekli da dohranjujem, da bi nakon mesc dana, pedijatar rekao da ukidamo tu dohranu. Hm, negde smo već pisali o ovima problemima, mislim baš u toj temi koju sam dala.
). I naravno po preporuci nutricioniste nastavim sa izmuzanjem, a sisala je samo cisto da se zasladi i da mi odrzi laktaciju. Ispostavilo se da ja i nemam dovoljno mleka pa smo uveli dohranu. Od tada hvala Bogu nemamo problema. Ako hoces probaj i ti, mada veliko je mucenje izmuzati se. Ja to radim vec skoro 5 meseci pa znam o cemu govorim
I njoj je isto bila zelena stolica sve dok nismo uveli flasicu. E sad je povremeno isto zelena cak i crna ali zato sto joj dajem preparat gvozdja koji je oboji. Sto mene uzasno nervira jer sad bas nisam sigurna da li je stolica u redu.
Ja sam izmlazanjem resila i taj problem prvog mleka, jer uvek sve iscedim pa bebac dobije sve. I mogu vam reci da je super napredovala, vise od kg mesecno
jedno